More

  Cine suntem / Who we are

  DIGITALIO este o platformă de știri și dezbateri dedicate digitalizării, noilor tehnologii, spațiului crypto și securității cibernetice, lansată odată cu debutul, în 2022, al parteneriatului dintre Știrile Transilvaniei și Cluj IT Cluster.

  Platforma abordează prin știri, reportaje, video-interviuri și emisiuni TV online temele relevante din aceste sfere, fiind în același timp și o veritabilă scenă de dezbateri atât pentru companiile din IT-ul clujean și nu numai, cât și pentru actorii instituționali relevanți din domeniu.

  Ce oferim/What we offer

  DIGITALIO se plasează în peisajul media ca o veritabilă Agora. Expunem, dezbatem și generăm informații și idei relevante pentru spațiul public digital. Ținta noastră este să creăm, alături de contributori și cititori cel mai important think-tank al digitalizării din România. Misiunea DIGITALIO este să genereze cunoaștere prin informare și dezbatere, să promoveze ideile inovatoare și să creeze oportunități de business.

  Expunem

  Dezbatem

  Generăm idei

  Faceți cunoștință cu

  Echipa de proiect

  Platforma DIGITALIO este un start-up dezvoltat printr-un parteneriat între Andrei Nistor din partea Știrile Transilvaniei și Gabriel Zamfir din partea SpotLight Media & Events SRL. Prin experiența acumulată în jurnalism și zona de digitalizare, cei doi parteneri și-au propus ca platforma să devină un punct de referință pentru industria IT din România.

  Andrei Nistor

  Co-owner

  Trainer și coach, blogger și antreprenor, Andrei este definiția omului faptelor și acțiunilor. Identifică oportunități, planifică și pune în practică idei care pot părea nebunești, dar care generează beneficii aproape instant. Folosește Jurnalismul pentru a genera cunoaștere și a informa corect. Proiectele sale se diferențiază prin longevitate și prin capacitatea de a mobiliza oamenii și energiile din jur pentru a atinge succesul.

  Gabriel Zamfir

  Co-owner

  Cu peste 5 ani de experiență în jurnalism și 3 ani în PR și Comunicare, cunoaște îndeaproape peisajul media românesc și internațional. A scris pentru publicații precum DailyMail și Daily Mirror, a contribuit la proiecte de digitalizare atât în mediul public, cât și în privat iar în prezent identifică și fructifică oportunități de promovare pentru antreprenori și corporații. Gabriel găsește tot timpul soluții pentru provocări dintre cele mai diverse. Atu-ul lui principal este că îi place să creeze punți între oameni pentru a genera cele mai bune oportunități pentru fiecare parte implicată.