More

  Telekom Romania Mobile lansează un serviciu de apel vocal prin WiFi

  Telekom Romania Mobile a lansat serviciul VoWiFi (Voice over WiFi), care permite utilizatorilor să efectueze și să primească apeluri de voce prin intermediul unei conexiuni WiFi.

  VoWiFi va fi disponibil pentru toți clienții Telekom, atât cei cu abonament, cât și utilizatorii de cartelă preplătită, exclusiv pe teritoriul României.

  “Lansăm astăzi o nouă opțiune de comunicare nelimitată, apelurile prin WiFi, prin care utilizatorii serviciilor noastre pot efectua apeluri inclusiv atunci când se află în zone cu acoperire GSM mai slabă, cum ar fi zone montane sau în clădiri care ecranează rețelele mobile. Astfel, utilizatorii serviciilor mobile de la Telekom se pot bucura de claritatea convorbirii și în asemenea situații”.

  Mircea Hațegan, director executiv comercial, Telekom Romania Mobile

  Noul serviciu oferă posibilitatea de a comunica din orice loc, indiferent de gradul de acoperire a rețelei mobile, atâta timp cât există acces la internet prin WiFi.

  Pentru a beneficia de VoWiFi, clienții trebuie să dețină un terminal compatibil, să aibă activat serviciul VoLTE și să aibă telefonul conectat la o rețea WiFi cu acces la internet. VoWiFi va fi instalat automat pentru clienții care îndeplinesc aceste condiții.

  Clienții trebuie doar să se asigure că au instalată ultima versiune de software și că este activată setarea “Apelul VoWiFi” din meniul telefonului.

  Lista actualizată a terminalelor compatibile poate fi găsită pe www.telekom.ro/VoLTE. Telekom va extinde gama de modele compatibile pe măsură ce producătorii actualizează software-ul terminalelor.

  Lansarea tehnologică a fost susținută de Samsung, ca partener de dezvoltare, care a contribuit la asigurarea compatibilității terminalelor pentru ca Telekom să poată oferi o experiență superioară utilizatorilor săi.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...