More

  Apple aduce ChatGPT pe iPhone-uri, dar Elon Musk și Samsung ironizează ideea

  Apple va îmbunătăți Siri și sistemele de operare cu ChatGPT de la OpenAI pentru a concura în domeniul AI. Noul sistem, denumit „Apple Intelligence”, va facilita navigarea pe dispozitivele Apple, iar actualizările iPhone și Mac vor permite accesul la ChatGPT în toamnă, aducând funcții avansate de generare de text și conținut.

  CEO-ul Apple, Tim Cook, a prezentat inițiativa la Conferința pentru dezvoltatori, promițând îmbunătățiri semnificative ale produselor.

  Cu toate acestea, Elon Musk critică parteneriatul din cauza preocupărilor legate de securitatea datelor, amenințând cu interzicerea iPhone-urilor în companiile sale.

  Samsung a ironizat de asemenea anunțul Apple, spunând că asta nu va face produsele să fie noi sau inovatoare.

  „Bine ați venit în era IA”.

  Samsung

  Principala întrebare rămâne dacă aceste noi instrumente AI vor ajuta Apple să recupereze decalajul față de rivali precum Microsoft și Nvidia.

  „Apple Intelligence” va integra funcții AI în toate aplicațiile și produsele Apple, similare cu Microsoft Copilot, dar fără costuri suplimentare.

  Alte noutăți includ trimiterea de texte prin satelit, programarea experdierii mesajelor, controlul AirPods Pro prin gesturi ale capului, o aplicație dedicată pentru parole și posibilitatea de a ascunde sau bloca aplicații.

  „Apple Intelligence” nu este un produs sau o aplicație în sine, ci va deveni parte a fiecărei aplicații și produs Apple, fie că este un asistent de scriere care rafinează schițele de mesaje sau jurnalul care poate arăta cea mai bună cale pentru a ajunge la următoarea întâlnire.

  Siri va avea o nouă interfață și va fi mai interactiv.

  De asemenea, Apple a subliniat importanța securității, promițând că nicio dată nu va fi stocată în cloud.

  Decizia de a integra ChatGPT marchează o schimbare majoră pentru Apple, cunoscută pentru protejarea strictă a propriilor produse.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...