More

  YCombinator finanțează un start-up dedicat liceenilor

  YCombinator a acordat start-up-ului Educato AI o finanțare de jumătate de milion de dolari pentru dezvoltarea unei platforme care oferă elevilor de liceu pregătire gratuită și interactivă pentru examene, în special pentru Bacalaureat.

  Platforma a fost lansată de Codruț Lemeni, Felix Gabler și Pierre-Louis Monnot. Lemeni, cunoscut pentru proiectul “VreauLa” din 2020, care a ajutat peste 25.000 de elevi să se pregătească pentru admiterea la universitate, și-a perfecționat abilitățile la compania de tehnologie Palantir.

  „Am lansat Educato AI într-un moment în care elevii au nevoie de resurse complete și accesibile pentru a excela în studiile lor. Misiunea noastră este să sprijinim elevii de liceu oferindu-le instrumente educaționale de top la un preț accesibil.”

  Codruț Lemeni, CEO și cofondator al Educato AI

  Educato AI oferă peste 2.000 de întrebări unice și simulări cronometrate ale examenului de Bacalaureat, planificând să adauge încă 1.000 de exerciții în săptămânile următoare.

  Platforma include și un evaluator AI pentru eseuri, disponibil contra cost, la 15 lei pe săptămână.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...