More

  Marshall și Bluespace vor să dezvolte soluții de ecranare electromagnetică

  Marshall a semnat un memorandum de înțelegere cu producătorul român Bluespace Technology pentru a explora oportunități de parteneriat în proiectarea, dezvoltarea și integrarea capacităților de ecranare electromagnetică și TEMPEST în soluții containerizate.

  „Suntem încântați de această nouă relație cu Bluespace Technology. Susține valorile noastre fundamentale de a construi parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate și cooperare cu organizații care pot aduce diversitate unui proiect și a căror expertiză completează propria noastră expertiză”.

  Lee Doherty MBE MA, Director de Vânzări Marshall pentru Europa

  Acordul a fost semnat în cadrul Expoziției Internaționale Black Sea Defense & Aerospace (BSDA) care a avut loc săptămâna trecută la București.

  Memorandumul acoperă domeniile în care capabilitățile, produsele și serviciile celor două companii se completează reciproc și unde focusul lor în domeniul apărării și al afacerilor poate fi extins pentru a oferi soluții complete clienților militari.

  „Suntem mai mult decât entuziasmați să oficializăm acest parteneriat și să împărtășim know-how-ul nostru românesc pentru a atinge obiective comune și a avea un impact pozitiv în industrie.”

  Constantin Pintilie, CEO Bluespace Technology

  Cele două companii plănuiesc să dezvolte un prototip de soluție containerizată militară și să discute potențialul de a înființa o unitate de producție în România.

  Compania Marshall are un portofoliu diversificat de afaceri în sectoare precum aerospațial și apărare, distribuție controlată termic, abilități și formare profesională și proprietăți imobiliare.

  Susținut de acceleratorul Futureworx, Marshall tatonează inclusive proiecte precum zborul pe bază de hidrogen și sisteme aeriene fără echipaj.

  Marshall are aproximativ 2.000 de angajați în Marea Britanie, Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...