More

  Cegeka România a raportat venituri de 60 de milioane de euro în 2023

  Subsidiara românească a companiei de tehnologie Cegeka a înregistrat în anul fiscal 2023 o creștere de aproape 30% a cifrei de afaceri, ajungând la 60 de milioane de euro.

  În 2022 față de 2021, afacerile companiei au crescut într-un ritm similar.

  „Anul 2023 a fost unul de consolidare a portofoliului de clienți, iar rezultatele reflectă performanța noastră pe piața locală ca expert și partener de încredere. În 2024, vom continua să oferim servicii de înaltă calitate și să ne extindem către sectorul public, oferind IT outsourcing și consultanță”.

  Ovidiu Pinghioiu, Country Director Cegeka România

  Grupul Cegeka a încheiat anul fiscal 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 1,03 miliarde de euro, în creștere cu 18% față de 2022, și își propune pentru acest an venituri de 1,4 miliarde de euro.

  Cegeka are peste 9.000 de angajați în țări precum Benelux, Germania, Austria, România, Moldova, Italia, Suedia, Grecia, Danemarca, Franța, Regatul Unit, SUA, Columbia și India.

  Compania a investit în tehnologii precum AI, Cloud și 5G și va continua să o facă, punând accent în România pe outsourcing, consultanță IT, team-as-a-service și Discovery Phase, un nou serviciu care ajută afacerile să ia decizii informate și să evite riscurile costisitoare în dezvoltarea proiectelor sau aplicațiilor noi.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...