More

  Spotify renunță la accesoriul auto Car Thing

  Scurta încercare a Spotify de a deveni o companie de hardware nu a avut un succes prea mare. Compania a încetat să mai producă accesoriul pentru mașini Car Thing la mai puțin de un an după ce a fost pus în vânzare.

  Și acum, doi ani mai târziu, dispozitivul este pe cale să devină complet inoperabil. Clienții care au cumpărat Car Thing primesc e-mailuri prin care sunt avertizați că dispozitivul va înceta complet să funcționeze pe 9 decembrie.

  Din nefericire pentru acești clienți, Spotify nu oferă niciun fel de discount pentru abonamentele existente și nici nu va rambursa sumele achitate pentru achiziționarea dispozitivului.

  „Întrerupem Car Thing, ca parte a eforturilor noastre continue de a eficientiza oferta de produse. Înțelegem că poate fi dezamăgitor, dar această decizie ne permite să ne concentrăm pe dezvoltarea de noi funcții și îmbunătățiri care vor oferi în cele din urmă o experiență mai bună tuturor utilizatorilor Spotify.”

  Spotify

  Compania recomandă clienților să reseteze produsul la setările din fabrică și să găsească o modalitate de reciclare responsabilă a hardware-ului.

  Spotify spune, de asemenea, că șansele ca proiectul să fie vreodată reluat sunt minime. „Deocamdată, nu există planuri de a lansa o versiune nouă a Car Thing.”

  Car Thing a fost inițial disponibil doar pe bază de invitație în aprilie 2021, Spotify deschizând ulterior o listă de așteptare publică pentru cei care doreau să cumpere accesoriul în acel an.

  Dispozitivul de 90 de dolari a intrat în vânzare în februarie 2022, dar producția a fost oprită cinci luni mai târziu.

  Hardware-ul Car Thing a fost mai mult o telecomandă pentru Spotify pe telefonul mobil decât orice fel de player independent. Acest lucru i-a limitat atractivitatea, deși dispozitivul își găsise, într-un fel, o comunitate de nișă.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...