More

  Bitdefender lansează un program de investiții pentru start-upurile de securitate cibernetică

  Bitdefender lansează un nou program de investiții dedicat finanțării și dezvoltării următoarei generații de start-upuri în securitate cibernetică, analiză a datelor, automatizare și inteligență artificială (AI).

  Bitdefender Voyager Ventures (BVV) este o inițiativă globală cu accent pe Europa care se va concentra asupra oportunităților de investiții în stadii incipiente, de tip seed și Series A, în care poate acționa fie ca investitor principal sau co-investitor.

  „Într-o perioadă marcată de progrese rapide și de noi provocări în domeniul securității cibernetice, Bitdefender Voyager Ventures reprezintă angajamentul ferm al companiei noastre de a inova și de a sprijini talentul antreprenorial de excepție în Europa și în întreaga lume. Experiența noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziție unică de a ajuta fondatorii startupurilor să dezvolte noul val de soluții inovatoare și să le aducă pe piață”.

  Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender

  BVV oferă startupurilor atât capital, cât și sprijin strategic și operațional pentru a le ajuta în a se lansa pe piață și a avea creșteri mai rapide.

  Aceste resurse includ acces la expertiza Bitdefender din industrie și a strategiilor pentru go-to-market, la tehnologii complementare și la rețeaua globală de parteneri de afaceri ai companiei.

  Expertiza Bitdefender acoperă soluții de securitate dedicate atât utilizatorilor de acasă, cât și mediului de business, cu un portofoliu divers și strategii dovedite pentru go-to-market care au facilitat extinderea globală a companiei, cu peste 20.000 de parteneri și clienți în mai mult de 170 de țări.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...