More

  Bicicletele Hi-Tech fabricate la Timișoara, au atras toate privirile la Poli Bike Challenge

  Timișoara a găzduit, în acest weekend, a treia ediție a evenimentului Poli Bike Challenge, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) împreună cu clubul Velocitas, susținut de Federatia Română de Ciclism și Corratec Romania. Peste 500 de concurenți, de la copii la adulți, s-au aliniat la start în diverse categorii de concurs.

  Corratec, producătorul de biciclete electrice de top din Timișoara, a fost prezent la eveniment cu o zonă de expoziție în fața Operei din Timișoara. Pasionații de ciclism au avut oportunitatea de a testa noile modele de biciclete fabricate în Timișoara pentru anul 2024, iar copiii au avut posibilitatea de a încerca bicicletele BOW.

  Noile tehnologii Shadow Edge Tube, cel mai puternic și mai sigur cadru de bicicletă electrică Corratec (Fusion Tube Edge Technology), Motorul Integrat în Căruciorul Pedalier, Legătura Interioară, C-Light și altele sunt toate inovații pe care se află fundamentele bicicletelor Corratec, fabricate la Timișoara. O bicicletă sportivă și de înaltă calitate în această eră nouă nu poate fi comparată cu bicicletele din trecut. Astăzi sunt mici minuni tehnice, alimentate de forța umană sau motoare electronice.

  Competitia sportiva de ciclism Poli Bike Challenge etitia 2024, desfasurata in Piata Victoriei din Timisoara, Sambata 20 Aprilie 2024. ©Cornel Putan

  În paralel cu evenimentul, ca parte a angajamentului lor social corporativ (CSR), Corratec a organizat cu succes o saptămână  specială pentru 600 de copii din clasele 1-4 din școlile din județul Timiș, oferindu-le oportunitatea de a explora procesul de producție a bicicletelor și de a se bucura de activități educaționale legate de sănătate și mișcare în aer liber. Organizate în cadrul “Săptămânii verzi în scoli”, aceste acțiuni anuale ale Corratec în România au ca obiectiv consolidarea ideii de viață sănătoasă în natură pentru toate vârstele, dublată de pasiunea pentru ciclism. Acestea au inclus tururi ghidate ale fabricii Corratec, unde copiii au putut vedea procesul de asamblare a bicicletelor și au avut șansa de a testa bicicletele BOW special concepute pentru copii.

  “Acest weekend a fost o ocazie minunată de a împărtăși dragostea noastră pentru ciclism cu comunitatea din Timișoara și de a promova un stil de viață sănătos și activ. Suntem mândri să sprijinim evenimente precum Poli Bike Challenge și să investim în educația tinerilor din regiune pentru a-i încuraja să descopere beneficiile unei vieți active și eco-friendly.” a declarat  Loredana Pintea, directorul general  al Corratec Romania.

  Corratec Romania reafirmă astfel angajamentul său de a contribui la dezvoltarea comunităților pentru care un mod de viață sănătos este esențial. Corratec Romania este recunoscută pentru producția de biciclete electrice de înaltă calitate, cu tehnologie avansată și design inovator. Compania a fost fondată în Raubling Germania  in 1990 și este dedicată promovării mobilității sustenabile și a unui stil de viață sănătos prin intermediul ciclismului. Corratec  este definită de pasiunea pentru ciclism – aceasta este esența pură și reflectarea autentică a companiei, a brandului, a echipei de curse, a producătorului de biciclete și a partenerului în retail. Din 1990, aceasta este filozofia constantă corratec.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...