More

  Cosmin Boțoroga, cofondator Panorama360, la Agenda România 4.0: Educația este singurul activ care nu se devalorizează

  Educația este singurul activ care nu se devalorizează, iar tinerii români trebuie să experimenteze și să investească în educația lor, a declarat Cosmin Boțoroga, cofondator Panorama360, la conferința Agenda România 4.0 organizată de Digitalio.ro.

  Mi-am dat seama că educația este singurul activ care nu se devalorizează. Educația nu începe la universitate, ci încă din grădiniță. Este foarte greu să iei pe cineva la 19 ani și să-l educi, Nu este imposibil, dar este foarte greu.

  Cosmin Boțoroga

  El a adăugat că a fost surprins să constate, la facultate în Londra, că este acceptabil să pună întrebări profesorilor, și că, de asemenea, o notă de 6 sau de 7 nu este denigrantă.

  Am fost învățat în România că trebuie să fiu competitiv, să fac performanță. Tot în Londra am învățat că e ok să pun întrebări profesorilor.

  Cosmin Boțoroga

  Boțoroga a mai spus că ar trebui să existe o mai mare deschidere atât a cadrelor didactice, cât și a studenților care doresc să învețe în România.

  Adrian Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...