More

  EXCLUSIV | Dan Marc, fondator Footprints AI: „În 2027 vom lua o decizie importantă pentru dezvoltarea companiei”

  Footprints AI, companie care operează o platformă de retail media, a deschis recent un birou în Silicon Valley iar până la sfârșitul acestui an va inaugura un altul. Din perspectiva dezvoltării, compania va lua o decizie importantă în trimestrul al treilea din 2027, a declarat în podcastul In the Loop by Digitalio Dan Marc, fondatorul Footprints AI.

  „Avem deja un birou pe care trebuie să îl operaționalizăm mai bine în Abu Dabi. O a doua zonă de interes pentru noi, având în vedere că avem deja clienți acolo, este zona Baltică – Scandinavia. Încă nu ne-am hotărât asupra orașului, dar probabil va fi Riga. Vom lua o decizie până la finele acestui an”.

  Dan Marc, FootprintsAI

  Deși încă este „epicentrul tehnologic al SUA, Sillicon Valley „se fragmentează”, iar alte locuri din SUA încep să fie tot mai atractive pentru start-upuri atunci când se pune problema taxelor, a resurselor umane și a costurilor.

  Totodată, compania se află în acest moment într-o rundă intermediară de atragere de investiții

  „Acum suntem într-o rundă de investiții intermediară iar planurile pe care le avem și vânzările pe care le avem în pipeline arată că o să avem o creștere de 3,5 – 4x, la fel ca anul trecut, ceea ce e foarte mult. După ce vom ajunge la o cifră de afaceri substanțială cu o prezență semnifivativă și cu clienți activi, atunci vom face o rundă serioasă.”

  Dan Marc, FootprintsAI

  Dan Marc a adăugat că în trimestrul al treilea din 2027 compania va lua o decizie importantă în ceea ce privește dezvoltarea.

  „Singurul pe care îl știm este că trebuie să creștem formidabil de repede și să ne concentrăm pe valoarea pe care trebuie să o aducem clienților”.

  Dan Marc, FootprintsAI

  Întregul interviu poate fi vizionat mai jos:

  Puteți asculta acest podcast aici:

  Ne puteți găsi și pe platformele de streaming  Spotify și Google Podcast

  Adrian Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...