More

  Afacerile 2Performant au crescut cu 32% anul trecut

  Compania 2Performant a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri preliminară de 46,3 milioane de lei, cu 32% mai mare față de nivelul din 2022.

  ”Referitor la structura cifrei de afaceri pe tipuri de produse, marketingul afiliat a fost sursa exclusivă a acestor venituri. Decizia de a opri segmentul de marketing influencer începând cu 2022 a dus la eliminarea acestei categorii de produs”.

  compania

  Profitul net al companiei de tehnologie și marketing afiliat s-a apropiat de suma de un milion de lei.

  În 2023, compania, care are 49 angajați, a raportat vânzări intermediate de 142 milioane de lei și venituri din operațiuni în creștere de 34% față de anul precedent.

  În acest an compania va lansa un campionat de comerț online la nivel global. Lansarea în Europa va avea loc în 1 aprilie, iar în SUA în 2025.

  „Suntem încrezători că fundamentul solid pe care l-am construit va sprijini continuarea creșterii 2Performant și ne va permite să ne adaptăm în continuare cu agilitate la dinamica pieței.”

  Adriana Ionaș, CFO al 2Performant

  Adrian Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...