More

  Utilizatorii X vor putea face plăți pe platformă

  Platforma de socializare X a lui Elon Musk, cunoscută anterior ca Twitter, a anunțat că va introduce posibilitatea plăților între utilizatori în acest an, potrivit CNBC.

  X este pregătit să revoluționeze anul 2024 cu produse și servicii inovatoare care vor remodela modul în care ne conectăm, comunicăm și tranzacționăm. Devotamentul nostru neclintit față de oameni, parteneri și comunități ne întărește misiunea de a îmbunătăți și de a inova, aventurându-ne cu îndrăzneală pe un teritoriu neexplorat, rămânând în același timp în ton cu nevoile comunității noastre.

  X

  Compania nu a oferit o dată privind lansarea acestui serviciu, dar, potrivit site-ului Nationwide Multistate Licensing System, X Payments LLC – filiala de plată a lui X – a obținut până acum licențe pentru transferul banilor în 14 state americane.

  Introducerea acestui serviciu pe platformă ar marca cea mai recentă schimbare radicală la X de când Musk a achiziționat compania pentru 44 de miliarde de dolari la sfârșitul anului 2022.

  Musk a făcut eforturi pentru a transforma X într-o „aplicație totală” în care utilizatorii pot îndeplini o varietate de funcții, de la postare de conținut până la gestionarea finanțelor.

  Într-o postare din iulie anul trecut, Musk a spus că X plănuiește să adauge „comunicații integrate și capacitatea de a vă conduce întreaga activitate financiară”. Cu câteva luni mai devreme, X a introdus o funcție în parteneriat cu eToro care permite utilizatorilor să acceseze criptomonede, acțiuni și alte tipuri de active financiare.

  Compania a spus că va introduce, de asemenea, mai mult conținut original, va continua să investească în creatori și parteneriate privind adăugarea de conținut pe platformă.

  Adrian Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...