More

  Acțiunile UiPath au crescut cu peste 20% după ce câștigurile trimestriale au depășit așteptările analiștilor

  Acțiunile au urcat cu peste 26% vineri, la o zi după ce compania a publicat câștiguri trimestriale care au depășit așteptările analiștilor de pe Wall Street, scrie CNBC.

  Compania de software de automatizare pentru întreprinderi a înregistrat venituri de 325,9 milioane de dolari în trimestrul încheiat în 31 octombrie, în timp ce câștigul ajustat pe acțiune a fost de 0,12 dolari, mai mult decât proiecția de 0,07 dolari.

  UiPath și-a majorat, de asemenea, previziunile privind veniturile anuale recurente pentru trimestrul al patrulea și pentru anul fiscal 2024. ARR-ul său a crescut cu 24% de la un an la altul, până la 1,38 miliarde de dolari.

  Pentru companii precum UiPath, care se bazează pe abonamente, venitul anual recurent este o măsură importantă care dezvăluie câți bani primește o companie în mod recurent.

  „Pariul său strategic, vechi de aproape un an, privind generarea de valoare pentru clienții mari cu cele mai lungi/mai largi călătorii de automatizare dă roade; acești clienți conduc cea mai mare parte a creșterii”.

  analiștii de la Davidson

  Analiștii din toată lumea au fost mulțumiți de creșterea ARR și de strategia companiei de a viza noi afaceri.

  Analiștii Bank of America au subliniat expansiunea UiPath în noi verticale, cum ar fi retail, IT și producție, ca parte a așteptărilor lor optimiste pentru creșterea companiei.

  „Ne așteptăm să vedem o reaccelerare sănătoasă a parametrilor cheie de creștere, cum ar fi ARR și NRR (reținerea veniturilor nete), în primul trimestru, când vom ajunge la comparații mai ușoare în segmentul afacerilor mici”.

  analiștii Bank of America

  Analiștii Davidson cred că adoptarea mai pe scară largă poate fi atribuită, cel puțin parțial, integrării de către UiPath a inteligenței artificiale generative.

  „Implicarea IA generativă în platforma sa de automatizare extinsă conduce la o adoptare puternică în rândul întreprinderilor”.

  analiștii de la Davidson

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...