More

  Ciucă spune că digitalizarea „trebuie să se facă”

  Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că România nu ar trebui ca anul viitor să mai crească taxele şi impozitele și să adauge, prin asta, încă o povară pe mediul pentru afaceri, ci trebuie să se digitalizeze, potrivit News.ro.

  ”Trebuie să se facă digitalizarea, asigurarea resurselor financiare, o problemă de siguranţă naţională. Nu ne permitem ca anul viitor să mai creştem taxe şi impozite. Este deja o decizie în implementare, o mare parte a măsurilor vor intra în vigoare de la 1 ianuarie. Ca atare, nu putem să venim cu încă o povară pe mediul pentru afaceri”.

  Nicolae Ciucă

  El a spus că a participat la o întâlnire cu asociaţia Municipiilor din România, unde s-a concluzionat că atât mediul de afaceri, cât și politicienii, sunt conştienţi de faptul că România nu trebuie să piardă şansa de a continua să atragă fonduri europene pentru finanţarea proiectelor naționale.

  „Tot timpul se discută despre digitalizare, dacă asta este principala problemă, să trecem s-o facem. Trebuie să se facă digitalizarea, pentru că asigurarea resurselor financiare reprezintă o problemă de siguranţă naţională.”

  Nicolae Ciucă

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...