More

  Ciucă spune că digitalizarea „trebuie să se facă”

  Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că România nu ar trebui ca anul viitor să mai crească taxele şi impozitele și să adauge, prin asta, încă o povară pe mediul pentru afaceri, ci trebuie să se digitalizeze, potrivit News.ro.

  ”Trebuie să se facă digitalizarea, asigurarea resurselor financiare, o problemă de siguranţă naţională. Nu ne permitem ca anul viitor să mai creştem taxe şi impozite. Este deja o decizie în implementare, o mare parte a măsurilor vor intra în vigoare de la 1 ianuarie. Ca atare, nu putem să venim cu încă o povară pe mediul pentru afaceri”.

  Nicolae Ciucă

  El a spus că a participat la o întâlnire cu asociaţia Municipiilor din România, unde s-a concluzionat că atât mediul de afaceri, cât și politicienii, sunt conştienţi de faptul că România nu trebuie să piardă şansa de a continua să atragă fonduri europene pentru finanţarea proiectelor naționale.

  „Tot timpul se discută despre digitalizare, dacă asta este principala problemă, să trecem s-o facem. Trebuie să se facă digitalizarea, pentru că asigurarea resurselor financiare reprezintă o problemă de siguranţă naţională.”

  Nicolae Ciucă
  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...