ChatGPT a revenit online după o întrerupere „majoră”

0
91

ChatGPT, chatbot-ul viral al OpenAI, este din nou online după ce a suferit o întrerupere scurtă, dar majoră, miercuri dimineață. Chatbot-ul a început să returneze erori utilizatorilor înainte de ora 9 am, afectând și serviciile API ale OpenAI, care sunt utilizate de peste două milioane de dezvoltatori, scrie CNBC.

Utilizatorilor ChatGPT li s-a spus „ChatGPT este la capacitate maximă în acest moment”.

„Între 5:42 AM – 7:16 AM PT am văzut erori care au afectat toate serviciile. Am identificat problema și am implementat remedierea ei. Acum vedem răspunsuri normale din partea serviciilor noastre”.

OpenAI

Chatbot-ul Claude 2 de la Anthropic, un concurent ChatGPT creat de foști angajați OpenAI, a întâmpinat probleme miercuri. O eroare spunea: „Din cauza unor constrângeri de capacitate neașteptate, Claude nu poate răspunde la mesajul dvs.”.

Întreruperea urmează unui eveniment al OpenAI de luni, în care compania și-a anunțat cel mai puternic model de inteligență artificială de până acum, GPT-4 Turbo, precum și o nouă opțiune care permite utilizatorilor să creeze versiuni personalizate de ChatGPT.

Peste 92% dintre companiile din Fortune 500 folosesc platforma, în creștere față de 80% în august, și se întind în industrii precum serviciile financiare, aplicațiile juridice și educația, a declarat luni directorul de tehnologie OpenAI Mira Murati reporterilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here