More

  ChatGPT a revenit online după o întrerupere „majoră”

  ChatGPT, chatbot-ul viral al OpenAI, este din nou online după ce a suferit o întrerupere scurtă, dar majoră, miercuri dimineață. Chatbot-ul a început să returneze erori utilizatorilor înainte de ora 9 am, afectând și serviciile API ale OpenAI, care sunt utilizate de peste două milioane de dezvoltatori, scrie CNBC.

  Utilizatorilor ChatGPT li s-a spus „ChatGPT este la capacitate maximă în acest moment”.

  „Între 5:42 AM – 7:16 AM PT am văzut erori care au afectat toate serviciile. Am identificat problema și am implementat remedierea ei. Acum vedem răspunsuri normale din partea serviciilor noastre”.

  OpenAI

  Chatbot-ul Claude 2 de la Anthropic, un concurent ChatGPT creat de foști angajați OpenAI, a întâmpinat probleme miercuri. O eroare spunea: „Din cauza unor constrângeri de capacitate neașteptate, Claude nu poate răspunde la mesajul dvs.”.

  Întreruperea urmează unui eveniment al OpenAI de luni, în care compania și-a anunțat cel mai puternic model de inteligență artificială de până acum, GPT-4 Turbo, precum și o nouă opțiune care permite utilizatorilor să creeze versiuni personalizate de ChatGPT.

  Peste 92% dintre companiile din Fortune 500 folosesc platforma, în creștere față de 80% în august, și se întind în industrii precum serviciile financiare, aplicațiile juridice și educația, a declarat luni directorul de tehnologie OpenAI Mira Murati reporterilor.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...