More

  OpenAI va permite utilizatorilor ChatGPT să folosească boţi personalizaţi pentru diverse sarcini

  OpenAI a anunțat deschiderea unui marketplace care va permite utilizatorilor să acceseze „aplicații” personalizate de inteligență artificială pentru a derula sarcini precum predarea matematicii sau crearea de autocolante, semnalând ambiția de a-și extinde afacerea în sectorul de consum, transmite Reuters.

  ChatGPT, lansat în noiembrie 2022, are acum 100 de milioane de utilizatori activi săptămânal, a spus CEO-ul OpenAI, Sam Altman, care a prezentat actualizările la un eveniment din San Francisco, care a atras 900 de dezvoltatori din întreaga lume, în cea mai recentă încercare a OpenAI de a valorifica popularitatea ChatGPT, oferind dezvoltatorilor stimulente pentru a construi ecosistemul său.

  OpenAI face, de asemenea, eforturi pentru introducerea mai multor funcţii asemănătoare agenţilor AI pentru a gestiona sarcinile personale şi sarcinile de lucru atunci când sunt comandate de un om fără o supraveghere atentă.

  Compania va lansa la sfârşitul acestei luni și un magazin GPT, unde oamenii îşi pot prezenta GPT-urile şi să câştige bani în funcţie de numărul de utilizatori.

  ”GPT-urile vor continua să devină mai utile şi mai inteligente şi, în cele din urmă, le veţi putea lăsa să îşi asume sarcini reale în lumea reală. Credem că este important să ne îndreptăm treptat către acest viitor, deoarece va necesita muncă tehnică atentă şi de siguranţă – şi timp pentru ca societatea să se adapteze”.

  OpenAI

  Pentru cei două milioane de dezvoltatori ai săi, OpenAI a anunţat lansarea unui nou model GPT-4 Turbo la un preț redus cu peste 50%.

  Compania a dezvăluit interfeţe de programare a aplicaţiilor (API) cu modalităţi de viziune şi imagine și a lansat un program beta pentru a ajusta modelele GPT-4 destinate dezvoltatorilor. OpenAI doreşte ca mai multe întreprinderi şi dezvoltatori să construiască modele care să rivalizeze cu cele dezvoltate de Google Anthropic şi Alphabet şi cu modele open source, cum ar fi Meta Llama.

  De asemenea, concurează pentru clienţii întreprinderi cu propriul său susţinător, Microsoft. Pentru a răspunde preocupărilor legate de date şi preţ ale marilor companii, OpenAI a lansat programul Modele personalizate, oferind unui grup dedicat de cercetători să antreneze GPT-4 personalizat pentru ei.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...