More

  Peste 100 de companii expozante prezintă cele mai inovatoare soluții tehnologice din portofoliu la GoTech World

  GoTech World 2023, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, va avea loc pe 8 și 9 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1. Evenimentul, a cărui temă centrală în acest an este inteligența artificială, reunește peste 160 de speakeri internaționali și locali, experți în tehnologie, ce vor împărtăși publicului principalele inovații și cele mai bune practici din domeniu. Totodată, peste 100 de companii expozante vor fi prezente cu soluțiile tehnologice de top.

  Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri, 8 noiembrie, la ora 9.30 și îi are ca invitați pe Bogdan-Gruia Ivan – Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Dumitru Alaiba –  Viceprim-ministru și Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării în Guvernul Republicii Moldova, Andrei Niculae – Vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș – Președintele Comisiei IT&C din cadrul Camerei Deputaților, Valeriu Ștefan Zgonea – Președintele ANCOM, Florin Popa – Business to Business Director Orange Business, iar discuția va fi moderată de Alexandru Măxineanu, Managing Partner Universum Expo. Evenimentul se va deschide cu un mesaj oficial din partea Președintelui României, transmis de Consilierul Prezidențial Cosmin-Ștefan Marinescu.

  GoTech World 2023 păstrează structura și organizarea de succes a edițiilor anterioare, respectiv o extinsă zonă expozițională, unde lideri din industria IT, tech și digital vor prezenta soluții inovatoare, respectiv 11 scene de dezbateri unde experți remarcabili din domeniu vor aborda subiecte variate.

  Peste 100 de companii expozante, prezente la GoTech World 2023, cu soluții de top

  La GoTech World 2023, companiile expozante vor prezenta soluții de ultimă generație din portofoliu, ce acoperă o varietate extinsă de domenii, de la echipamente hardware la servicii software, de la securitate cibernetică la managementul mediului, de la formare și consultanță la soluții pentru plăți și digitalizare.

  Partenerul principal al evenimentului, Orange Business, se va remarca prin prezentarea celor mai recente soluții de securitate, printre care Threats Exposures Management o soluție de securitate care utilizează inteligența artificială pentru a scana, evalua și raporta vulnerabilitățile de securitate. Acestea din urmă sunt descoperite în website-uri, aplicații web sau alte resurse cu adrese IP publice proprii. Soluția ajută la protejarea datelor companiei, la luarea imediată a măsurilor de securitate și prioritizarea rezolvării acestora, fiind accesibilă prin intermediul unei platforme web. Totodată, compania va prezenta inovațiile în materie de  servicii cloud, respectiv soluția de public cloud Flexible Engine, dezvoltată și operată de Orange Business pe tehnologia OpenStack, prin care clienții pot beneficia de servicii de tip IaaS (infrastructură ca serviciu/ infrastructure as a service) și PaaS (platformă ca serviciu/ platform as a service).

  Digitalizare, sustenabilitate și analiza datelor

  Dell Technologies aduce în fața participanților noul XPS 13 Plus, un laptop minimalist și modern, cu un procesor Intel Core de ultimă generație, un ecran OLED de înaltă rezoluție și caracteristici avansate. Compania CENIT oferă o varietate de soluții software și servicii de consultanță pentru digitalizarea proceselor, având parteneriate strategice cu giganții IBM, Dassault Systèmes și SAP, iar Sedona prezintă soluții software pentru managementul magazinelor și evidența stocurilor, inclusiv program de facturare, gestionarea vânzărilor și soluții de feedback pentru clienți. Expleo se concentrează pe analiza datelor, dezvoltarea software-ului și servicii de transformare agilă, colaborând cu industria auto pentru dezvoltarea de drone de intervenție.

  Tot pe segmentul soluții de business, IT Genetics prezintă în cadrul evenimentului Planograma: o soluție software tip WMS (Warehouse Management System) care centralizează, eficientizează și automatizează activitățile de logistică, depozitare, curierat, distribuție și producție, iar  NoMoreCoffeePlease – companie specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru aplicații web și mobile în diverse domenii, își prezintă modul de lucru inovator. Organizată în trei departamente distincte – dezvoltare software, marketing și design, compania promovează colaborarea strânsă între aceste divizii și se concentrează pe fondarea start-up-urilor cu un impact pozitiv asupra diverselor comunități.

  Soluții pentru orașe smart

  Continental România își prezintă portofoliul unic de soluții de mobilitate inteligentă și sustenabilă bazate pe software. Acestea variază de la computere inovatoare de înaltă performanță și soluții pentru implementare rapidă și eficientă la nivel de costuri, mobilitate digitală, până la interioare inteligente ale vehiculelor viitorului și anvelope conceptuale pentru o conducere urbană eficientă din punct de vedere energetic. RemEX Technologies se concentrează pe soluțiile dedicate IoT pentru monitorizarea personală și securitate în zone izolate, iar Ingenios va expune soluții pentru achiziționarea și raportarea datelor georeferențiate în contextul orașelor inteligente. C2S Geophysics se concentrează pe digitalizarea geofizicii și oferă servicii pentru luarea deciziilor bazate pe date, dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea orașelor inteligente, monitorizarea mediului și optimizarea energiei.

  Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI), instituție dedicată promovării excelenței în cercetare și inovație, cu accent pe domeniul securității cibernetice, digital forensics și cercetare blockchain, oferă soluții pentru protejarea informațiilor sensibile și contribuie la sectoare critice, precum administrația publică, sănătatea și mediul înconjurător. Institutul Național pentru Fizica Materialelor (INFIM) esteo altăinstituție de cercetare de elită, prezentă în cadrul evenimentului și care, prin activitatea sa, INFIM contribuie la dezvoltarea a diverse domenii, de la protecția infrastructurii critice, până la cercetare în domeniul energiei și mediului.

  Soluții de cybersecurity

  În rândul expozanților, Asus Business se distinge cu linia sa de produse ExpertBook, special dedicate sectorului business, care garantează securitatea datelor și oferă participanților la eveniment o șansă de a câștiga un laptop ASUS ExpertBook B5. ESET oferă la rândul său soluții antivirus și de securitate cibernetică, inclusiv protecție completă pentru dispozitive, aplicații cloud și email. Arctic Stream va aduce în prim-plan arhitectura de securitate și segmentare pentru rețelele industriale, oferind chiar și un „emergency response kit” pentru situații fără acoperire sau legătură la internet. Digidemat, în parteneriat cu Docusign, oferă o soluție de semnare electronică securizată a documentelor de la distanță.

  AI, Cloud și inovații tehnologice

  Ca partener AI Stage la GoTech World, Amazon, un gigant în domeniul tehnologiei și comerțului online, aduce specialiști, experți și lideri din industrie care se vor concentra pe discuții despre impactul social media și AI asupra confidențialității datelor și, totodată, vor susține dezbateri despre sustenabilitate și inovație. HCL Tech, aduce în prim-plan capabilități de top centrate pe digital, inginerie, cloud și inteligență artificială, iar Salesforce, lider mondial în software-ul cloud, oferă soluții CRM pentru gestionarea interacțiunilor cu clienții și optimizarea operațiunilor interne, ajutând companii de toate dimensiunile să-și accelereze transformarea digitală la scară largă.

  Un alt expozant cu soluții dedicate inovației este Oves Enterprise, o companie dedicată dezvoltării de drone, atât în scopuri comerciale, cât și militare, ce activează pe piețe precum Statele Unite, Regatul Unit al Marii Britanii, Germania și Emiratele Arabe Unite, precum și  Smart ID, care propune soluții inovatoare pentru eficientizarea experienței de cumpărare și plată în sectorul retail.

  iTotem va prezenta în cadrul evenimentului produse inovatoare pentru semnalistică digitală, inclusiv Market-r, cu tehnologie AI pentru analize demografice și de trafic, iar  Advahoo aduce în prim-plan Davis® AI Dynatrace, o platformă ce automatizează analiza cauzelor rădăcină a anomaliilor, chiar și în medii de microservicii extrem de dinamice.

  Soluții și servicii de business

  M247, furnizor de infrastructură de conectivitate și hosting, va expune un portofoliu complet de servicii, inclusiv colocation, servere dedicate și servicii de securitate, iar BEIA Consult Internațional va prezenta în eveniment soluțiile sale pentru comunicații în cloud și soluții IoT pentru orașe inteligente, calitatea aerului și apei, parcări inteligente, retail, sănătate și agricultură. Devhd prezintă ServiceNow–  platformă inteligentă care ajută organizațiile să optimizeze și automatizeze procesele de afaceri, fără a înlocui sistemele existente, iar Sigad oferă soluții pentru monitorizarea indicatorilor de mediu și automatizarea serviciilor de mediu în întreprinderi.

  Compania Azitrend va dezvălui Aziguard, o soluție avansată pentru management și analiză video, iar BeeDigital își prezintăsoluțiile de automatizare inteligentă și aplicații de business pentru eficiență operațională și responsabilitate ambientală, inclusiv înțelegerea și clasificarea documentelor, gestionarea eficientă a datelor și automatizarea proceselor de afaceri. MyPOS prezintă dispozitive portabile pentru acceptarea plăților și servicii de plată cu card, inclusiv opțiuni pentru bonuri digitale și andocare pentru imprimante.

  11 scene, peste 65 de ore de conținut prezentat de experți în tehnologie

  Ediția GoTech World 2023 aduce pe cele 11 scene – Main Stage, Business Transformation, Retail & E-commerce, Smart City & Mobility, AI, Cybersecurity, Sustainability, DevOps, .NET Stage, Java Stage, Product & UX Design – experți de top din fiecare domeniu menționat, ale căror prezentări și demonstrații cumulează peste 65 de ore de conținut de calitate.

  Printre subiectele variate abordate de experții prezenți se numără evoluția dispozitivelor wearables și creșterea nivelului lor de inteligență, inovațiile în domeniul blockchain, Web3 și metaverse, tehnologia satelitară și măsurile proactive pentru a combate vulnerabilitățile din date, analiza peisajului fraudei digitale, cu un accent special pe furtul de identitate, evaluarea stării securității cibernetice din România și discuții despre conceptul de CleanTech și modalitățile de generare a valorii prin standarde durabile.


  Participarea la GoTech World 2023 se realizează pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe www.gotech.world. În funcție de beneficiile pe care le primește un participant, există trei categorii de bilete: Standard Pass 179 EUR + TVA, Content Pass 319 EUR + TVA, VIP Pass 419 EUR + TVA.


  Partener principal: Orange Business

  Inspired by: Mercedes-Benz

  Business Transformation Stage: Dell Technologies

  Smart City & Mobility Stage: Continental Romania

  AI Stage: Amazon

  Cybersecurity Stage: ANSSI

  Sustainability Stage: Banca Comercială Română

  DevOps Stage: Luxoft

  .NET Stage: Inetum

  Java Stage: Systematic

  Product & UX Design Stage: Google

  Business Transformation Networking Partner: Magurele Science Park Association

  Sponsors: Moldova IT Park, Prysmian Group, WEDOS, M247, Electronic Arts Romania, ASUS Business, HCL Tech, TikTok, Orion Innovation, White Image

  Coffee Partner: L’OR

  Food Partner: Domino’s Pizza

  Experience Partner: IQOS

  Internet Partner: Viva Telecom

  Smart City & Mobility Stage Curator: Asociația Română pentru Smart City

  Sustainability Stage Curator: Ambasada Sustenabilității în România

  Main Media Partners: Euronews România, Kiss FM.

  ###

  Despre Universum

  UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

  UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

  Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

  Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii, cât și pasionații de tehnologie și inovații.

  GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

  Târgul Imobiliarium  reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

  MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.

  Aaron Nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...