More

  Apple a renunţat la serviciul Apple Music Voice Plan

  Apple a eliminat din propriul portofoliu serviciul Apple Music Voice Plan, care permitea utilizatorilor să folosească Apple Music exclusiv pe baza comenzilor vocale, scrie The Verge.

  Serviciul Apple Music Voice Plan nu mai este disponibil, după ce compania americană a decis să renunţe la el fără vreo explicație.

  Pagina de pe site-ul Apple dedicată serviciului Apple Music Voice Plan a dispărut, iar cei care încearcă să acceseze vechea adresă sunt redirecţionaţi către Apple Music.

  Apple Music Voice Plan a fost lansat în urmă cu doar doi ani, la un cost de 4,99 dolari pe lună, ca o alternativă mai ieftină la celelalte tipuri de abonamente Apple Music. Apple Music Voice Plan facilita folosirea serviciului de streaming doar prin comenzi vocale date asistentului Siri.

  Cei care alegeau acest abonament, nu puteau folosi interfaţa grafică şi nu aveau acces la o serie de facilităţi, care nu puteau fi realizate prin comenzi vocale, precum adăugarea melodiilor la propria librărie de conţinut sau crearea propriilor liste de melodii.

  Apple Music Voice Plan era disponibil într-un număr limitat de ţări, printre care Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Canada, Italia, Franţa şi Spania.

  Spre deosebire de Google, Apple nu are obiceiul de a se grăbi să închidă servici care nu performează aşa cum spera compania. Acesta este unul dintre rarele cazuri în care Apple închide un serviciu după doar doi ani de la lansare.

  Odată cu eliminarea Planului Voice, cea mai accesibilă ofertă Apple Music de la Apple este cea dedicată exclusiv elevilor, de 5,99 de dolari pe lună. Compania a majorat prețul planului Apple Music Student în iunie 2022.

  Amazon oferă în continuare abonamentul său Amazon Music Unlimited de 4,99 de dolari care vă permite să accesați serviciul doar de pe un dispozitiv Echo sau Fire TV.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...