More

  Anglia va introduce reglementări pentru industria cripto

  Guvernul Marii Britanii a confirmat luni planurile de reglementare a industriei criptomonedelor și a anunţat că doreşte să introducă o legislaţie oficială pentru activităţile criptomonede până în 2024, după ce, la începutul anului, a elaborat un set de recomandări pentru consultare publică, transmite CNBC.

  Executivul britanic intenţionează să includă o serie de activităţi cu criptoactive sub aceleaşi reglementări care guvernează băncile şi alte firme de servicii financiare.

  ”Sunt foarte încântat să prezint aceste propuneri finale pentru reglementarea criptoactivelor în Marea Britanie, în numele guvernului. Aştept cu nerăbdare să continuăm munca noastră cu sectorul pentru a face viziunea noastră o realitate pentru Regatul Unit, ca un hub global pentru tehnologia criptoactivelor”.

  Andrew Griffith, ministrul serviciilor financiare din Regatul Unit

  Propunerile guvernului includ reguli mai stricte pentru platformele de tranzacţionare, custozi care stochează criptomonede în numele clienţilor şi companiile de creditare în cripto. Regatul Unit propune, de asemenea, regimuri mai stricte pentru abuzul de piaţă şi emiterea şi divulgarea criptoactivelor.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...