More

  Google extinde extinde funcțiile preexistente ale Google Maps și dezvăluie unele noi

  Inteligența artificială a permis îmbunătățiri ale caracteristicii privind localizarea prin Google Maps a stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice, precum și recomandări mai clare legate de activitățile din apropierea utilizatorului și o îmbunătățire de ordin visual, a arătat Google.

  Multe dintre noile caracteristici folosesc câmpuri de radiație neurale, un subset AI care permite utilizarea imaginilor 2D pentru a construi o scenă 3D, potrivit CNBC.

  „Pe măsură ce ne gândim la viitorul navigației, știm că o mare parte a acestui viitor este electrică”.

  Miriam Daniel, VP și director general la Google Maps

  Google Maps oferă noi modalități pentru ca oamenii să caute activități în apropierea lor. Compania a observat cât de des utilizatorii tastează expresii generice precum „lucruri de făcut” într-o anumită zonă, iar acum aceștia vor primi informații specializate.

  În loc să obțină o listă aleatorie de activități din apropiere, Google Maps va livra o listă de activități clasificate, grupate după subiect.

  Potrivit Google, dacă cineva caută lucruri de făcut în Tokyo, va obține răspunsuri precum „anime”, „flori de cireș” sau „expoziții de artă”.

  Compania își consolidează funcția pentru localizarea stațiilor de încărcare pentru vehicule electrice, permițând șoferilor să vadă când a fost utilizată cel mai recent o stație de încărcare pentru a reduce șansele ca aceștia să meargă la o stație care nu funcționează.

  Funcția permite, de asemenea, șoferilor să vadă cât de rapidă este încărcarea de la acea stație și dacă mașina lor este compatibilă cu aceasta, deși acestea nu sunt instrumente noi.

  Google Maps își extinde, de asemenea, funcția Lens în 50 de orașe noi săptămâna aceasta. Această funcție permite oamenilor să își utilizeze camera telefonului mobil pentru a scana clădirile din apropiere. Camera analizează miliarde de fotografii și identifică numele magazinului, recenziile și alte informații aplicabile despre obiectele pe care le vede.

  Google Maps va avea, de asemenea, o vizualizare mai bună pentru caracteristicile sale de navigare. Vizualizarea sa imersivă, pe care Google Maps a anunțat-o în mai, se extinde în mai multe orașe, inclusiv Los Angeles, New York și San Francisco și permite utilizatorilor să călătorească virtual printr-o rută planificată.

  În următoarele luni, potrivit Google, 12 țări vor avea acces la imagini mai bune ale clădirilor și benzilor de circulație, pe care șoferii le vor putea vedea în timp ce se află pe traseu.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...