More

  Piața de software pentru gestionarea documentelor a crescut cu peste 10% în 2023

  Inovațiile tehnologice, extinderea digitalizării în companiile din România și tranziția către medii de lucru digitale și hibride au favorizat creșterea pieței de software pentru gestionarea documentelor cu peste 10% în 2023, potrivit DigiSinergy, companie de tehnologie și transformare digitală a business-urilor.

  România se înscrie în tendințele europene și globale privind avansul pieței Sistemelor de Management al Documentelor (DMS), care va înregistra o rată anuală de creștere de 13% până în 2028, potrivit companiei de consultanță și cercetare Fortune Business Insights.

  Valoarea pieței europene va depăși 1 miliard de dolari, în 2030, și se va apropia de 19 miliarde de dolari la nivel mondial.

  În România, piața DMS s-a concentrat în sectorul public și în câteva mari corporații, până de curând. Lucrurile se îmbunătățesc în acest domeniu, odată cu schimbarea de mentalitate în rândul antreprenorilor tineri, al căror apetit pentru inovație și eficiență este mai mare.

  Totodată, la nivel mondial, dezvoltări semnificative în acest sector sunt susținute și de companiile mari de tehnologie, ale căror inițiative și noi tehnologii au vizat și crearea de soluții de gestionare a documentelor, menite să îmbunătățească productivitatea și să faciliteze un mediu de lucru inteligent și flexibil, post-pandemic.

  În România, soluțiile DMS sunt utilizate, preponderent, de companiile mari, instituțiile de învățământ, firmele de avocatură, companiile de resurse umane sau de notarii publici. Aceste entități au un volum mare de documente și necesită procese clare și eficiente de aprobare, verificare și arhivare.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...