More

  Binance Academy: Numărul utilizatorilor care se educă activ despre domeniul cripto a crescut cu 62%

  Numărul  de utilizatori care au interacționat cu Binance Academy, platforma de învățare blockchain și cripto a Binance, a crescut cu 62% între septembrie 2022 și august 2023. Astfel, numărul celor care au acumulat cunoștințe despre criptomonede și tehnologia blockchain pe platformă de la înființarea acesteia, în 2018, a ajuns la 39 de milioane.

  Potrivit datelor Binance Academy, cele mai populare subiecte în educația cripto de până acum în 2023 sunt Metaverse, Bitcoin, portofelele cripto și candlesticks. Articolele de nivel începător care se concentrează pe modul de a tranzacționa, pe definirea tehnologiei blockchain și pe utilizarea portofelelor cripto au devenit cel mai popular conținut din Binance Academy.

  „Confruntați cu o inflație ridicată și un acces limitat la finanțele tradiționale, oamenii caută alternative pentru a-și proteja veniturile. Cripto este soluția. Pe măsură ce oamenii devin dornici de cunoștințe despre cripto pentru a lua decizii financiare informate, educația oferită de Binance Academy devine crucială pentru propria lor libertate financiară.”

  Yi He, cofondator al Binance

  Spre deosebire de tendințele de anul trecut, interesul pentru NFT-uri a scăzut în 2023, în timp ce activitățile de tranzacționare și investiții rămân relevante. În mod similar, interesul pentru portofelele cripto și Bitcoin indică o adopție în creștere a criptomonedelor.

  Interesul pentru Metaverse semnalează atracția tot mai mare a jocurilor metaverse-centric precum Roblox, precum și a marilor branduri precum Nike, Chipotle, Gucci și Walmart.

  În 2023, interesul pentru educația cripto s-a extins în multe țări din întreaga lume, în special în piețele emergente precum India, Bangladesh, Turcia, Ucraina și Indonezia – toate acestea situându-se în topul țărilor în care utilizatorii care caută educație în domeniul cripto pe Binance Academy.

  Acest interes crescut pentru educația cripto nu vine doar din partea utilizatorilor individuali, ci și din partea organizațiilor educaționale. Pe măsură ce nevoia de profesioniști în industria cripto și blockchain crește, Binance Academy a colaborează cu peste 180 de universități, în creștere față de cele 73 de universități din 2022, pentru organizarea de ateliere și evenimente educaționale, precum și pentru crearea de cursuri și curriculum.

  Numărul acestor parteneriate s-a dublat în 2023, atrăgând peste 15.000 de studenți din întreaga lume.

  Binance Academy este o platformă de educație pentru blockchain și criptomonedă, care include peste 1.000 de articole și glosar, plus cursuri despre blockchain, criptomonedă sau Web3 și multe altele. Lansată în 2018, aceasta deservește milioane de cursanți din întreaga lume, în peste 30 de limbi.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...