SeedBlink lansează “Community Stars”, un program care se adresează start-upurilor pre-seed și proiectelor premiate din acceleratoare și incubatoare

0
75


SeedBlink, platforma de finanțare și equity management pentru start-upurile tech europene, lansează “Community Stars”, o inițiativă dedicată start-upurilor în fază timpurie. Această nouă oportunitate, amplasată alături de rundele susținute de VC-uri și sindicalizări, vizează în special start-upurile remarcabile din acceleratoarele de tehnologie și business.

„Community Stars are misiunea de a conecta fondatorii promițători cu comunitățile lor, oferindu-le suport esențial în etapele inițiale de dezvoltare a companiei. Fondatorul unei companii noi nu are nevoie doar de capital, ci și de o rețea puternică. Noi suntem aici pentru a furniza cunoștințele despre finanțare și infrastructura necesară, permițându-le să-și construiască o comunitate de susținători și să-și dezvolte viziunea.”

Ionuț Pătrăhău, Managing Partner & Business Development la SeedBlink

“Community Stars” completează oferta SeedBlink pentru start-upuri și investitori, care cuprinde categorii de finanțare variate, adaptate nevoilor specifice de investiții, dar și inițiative precumTech Investors Academy, pentru educarea și dezvoltarea ecosistemului antreprenorial, sau Nimity, soluția de equity management pentru companii și investitorii lor privați.

Proiectul pilot al “Community Stars” îl reprezintă start-upul Unison, specializat în gustări vegane produse în România. În viitor, platforma va găzdui o diversitate de start-upuri remarcabile, absolvente ale acceleratoarelor europene.

“Din discuțiile cu startup-urile, există în fiecare țară europeană în care suntem prezenți o nevoie reală de alternative de finanțare. Ne dorim să facem echipă cu incubatoarele și acceleratoarele locale pentru a susține acei antreprenori cu planuri de afaceri solide și idei inovatoare. De asemenea, acest nou tip de oportunitate este accesibil cu un tichet de investiție mai mic, pentru a putea găzdui susținătorii apropiați ai fondatorilor”.

Eric Bartha, Head of Investment Management la SeedBlink

SeedBlink oferă în prezent trei categorii de oportunități de investiție, fiecare adresându-se unor nevoi specifice ale start-upurilor și investitorilor. Runde co-investite de VC-uri sunt special create pentru start-up-uri de la faza seed până la Seria B. Cu o valoare a investiției care variază între 100.000 și 2 milioane de euro, acestea sunt destinate start-upurilor cu o maturitate și tracțiune demonstrabile.

Sindicalizările sunt destinate, de asemenea, start-upurilor seed, dar cu o plajă de investiții ce variază între 100.000 și 1 milion de euro, în timp ce community stars se adresează start-upurilor în faza foarte timpurie (pre-seed). Acestea vizează investiții ce variază între 50.000 și 300.000 euro.

SeedBlink a reușit să mobilizeze pân acum 250 de milioane de euro pentru susținerea inovației tehnologice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here