More

  Binance o numește pe Rachel Conlan în poziția de director de marketing

  Rachel Conlan, vicepreședintele de marketing global al Binance, va prelua rolul de director de marketing (CMO). Anunțul vine în contextul noilor numiri în poziții executive, respectiv Eleanor Hughes în funcția de consilier general, Kristen Hecht în rolul de director adjunct pentru conformitate și ofițer global pentru combaterea spălării banilor, Min Lin ca director pentru America Latină și Richard Teng ca director al piețelor regionale.

  „Echipa noastră de conducere este esențială pentru producerea unui impact pozitiv, care are un efect asupra ecosistemului mai larg și asupra misiunii noastre, care se concentrează pe utilizatori. Rachel este un exemplu în acest sens. Echipa noastră este mai puternică decât oricând, asigurându-ne în același timp că suntem un lider responsabil în industrie”.

  Changpeng Zhao, CEO, Binance

  Rachel va continua să supravegheze și să gestioneze echipele globale și regionale ale Binance.

  În lunile următoare, ea va desfășura o nouă serie de campanii globale și va crește numărul de parteneriate cu influencers online (KOL).

  Prin proiectele ei pentru a educa în domeniul cripto, Rachel va contribui la acțiuni mai ample în cadrul Binance pentru a consolida industria și a facilita adoptarea crescută a zonei cripto.

  Rachel este la cârma actualelor campanii inovatoare ale Binance, inclusiv The Weeknd, Cristiano Ronaldo și Alpine Formula 1. Ea își valorifică experiența anterioară din funcțiile de manager senior la Havas și CAA pentru a explora alte inițiative inovatoare.

  Rachel se concentrează pe atragerea de talente de marketing pentru a întări organizația.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...