More

  Sibiu Innovation Days 2023 continuă edițiile de succes din anii anteriori, promovând dezvoltarea unui ecosistem de inovare în zona Transilvaniei

  Ajuns la cea de-a patra ediție, evenimentul Sibiu Innovation Days va avea loc în 5 și 6 octombrie, în organizarea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, prin intermediul Institutului de Transfer de Cunoaștere Hasso Plattner, cu sprijinul Cluj IT Cluster și al Asociației Sibiu IT.

  Sibiu Innovation Days (SID2023) este un reper pe harta inovației din România, jucând un rol important în dezvoltarea rețelelor de colaborare între specialiștii din industrie, administrație și comunitatea de cercetare academică. Evenimentul continuă edițiile de succes din anii anteriori, promovând dezvoltarea unui ecosistem de inovare în zona Transilvaniei, construit în jurul Cluj IT Cluster și Asociației Sibiu IT, cu impact în modelarea vitalității economice și sociale a întregii regiuni.

  La fel ca în anii precedenți, SID2023 va reuni la Sibiu experți mondiali din domeniu, reprezentanți ai autorităților publice naționale, dar și de la nivel european, cu toții explorând tema transformării digitale și a soluțiilor necesare pentru dezvoltarea durabilă și reducerea decalajului de inovare dintre România și țările europene.

  Despre ediția din acest an a evenimentului am discutat, în exclusivitate, cu profesorul Adrian Florea – directorul Institutului de Transfer de Cunoaștere Hasso Plattner din cadrul ULBS, Cătălin Mihacea – Președintele Asociației Sibiu IT și cu profesorul Remus Brad – vicepreședintele Asociației Sibiu IT.

  Mai jos emisiunea integrală:

  Ascultă podcastul aici:

  Ascultă episodul și pe Spotify sau Google Podcast

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...