Crypto.ro organzizează în 21 septembrie conferința internațională The Alliance, la Timișoara

0
202

În 21 septembrie 2023, orașul Timișoara, Capitala Europeană Culturală a Anului 2023, va fi gazda unui eveniment care marchează un nou capitol în evoluția tehnologiei blockchain și crypto: “The Alliance”, o conferință internațională organizată de crypto.ro.

„The Alliance” își propune să reunească atât giganți internaționali din domeniu, precum Binance – cea mai mare platformă de tranzacționare din lume, cât și jucători cu rădăcini românești, cum este MultiversX, cel mai mare proiect blockchain românesc.

Evenimentul se distinge prin prezența unor speakeri precum Alex Numeris, Fondator și CEO la crypto.ro, Kyrylo Khomiako, General Manager la Binance CEE, Stefan Szakal, Head of Core Applications la MultiversX, Marius Drenea, CEO la Hodlezz și Co-fondator WebitLab.

Se estimează că evenimentul va fi marcat de peste 500 de participanți internaționali, oferind oportunități de networking, dezvoltare personală și profesională, și acces la oportunități exclusive. 

Crypto.ro colaborează inclusiv cu Binance și MultiversX în organizarea acestui eveniment.

Crypto.ro este o platformă media din România dedicată criptomonedelor și tehnologiei blockchain. “The Alliance”, conferința organizată de crypto.ro, se concentrează pe inovație, colaborare și educație, având ca scop creșterea adopției și dezvoltării tehnologiei blockchain, atât la nivel local cât și internațional.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here