More

  MultiversX deschide înscrierile pentru xDay Hackathon, cu premii și finanțare de până la 1 milion de dolari

  Fundația MultiversX, entitatea care sprijină expansiunea rețelei MultiversX, anunță deschiderea înscrierilor pentru xDay Hackathon. Acesta va avea loc online între 21 septembrie și 21 octombrie.

  Hackathonul, care oferă câștigătorilor premii și finanțare de până la 1 milion de dolari, este organizat în colaborare cu două organizații de prestigiu din industrie – DoraHacks și Encode, care au în spate comunități active de ingineri software multi-chain.

  Împărțit în două mari categorii, xDay Hackathon invită programatori de toate nivelurile de competență din întreaga lume să participe și să descopere moduri de utilizare inovatoare în șase domenii tehnologice emergente.

  Realizat în parteneriat cu Encode, Future of Technology oferă programatorilor posibilitatea de a alege între 5 domenii: Inteligență Artificială, Finanțe Descentralizate (DeFi), Infrastructură și Instrumente pentru Programatori, Plăți și Aplicații Mobile.

  Pentru a doua categorie, Gaming și Metavers, organizat împreună cu DoraHacks, participanții vor descoperi lumile de Gaming și Metavers, explorând noi frontiere și modelând astfel viitorul divertismentului interactiv.

  Pe lângă premiile substanțiale în bani, evenimentul va aduce împreună investitori VC și launchpad-uri din ecosistem, deschizând importante oportunități de dezvoltare proiectelor câștigătoare. În total, xDay Hackathon va oferi premii și finanțare de până la 1 milion de dolari. 

  “Unele dintre cele mai de top minți din industria tech încă nu au fost descoperite, iar unele dintre cele mai influente idei încă nu au fost puse în practică. xDay Hackathon este un prim pas în crearea unui mediu propice pentru materializarea acestor idei. E o călătorie dificilă, dar fascinantă către următoarele frontiere tehnologice.”

  Beniamin Mincu, CEO MultiversX

  Fiind unul din cele mai mari evenimente de tip hackathon din Europa, xDay Hackathon își propune să imprime participanților spiritul de explorare al celor mai avansate tehnologii, precum Web3, Inteligență Artificială și Metavers pe parcursul celor 30 de zile. De asemenea, evenimentul își propune să amplifice nivelul de colaborare între programatori, experți tehnici și antreprenori.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...