More

  Cognyte dezvoltă în România o echipă de experți în analiza Blockchain

  Cognyte, firmă activă în domeniul dezvoltării software de analiză a securității care furnizează guvernelor şi companiilor conceptul de Actionable Intelligence for a Safer World, anunță dezvoltarea unei echipe locale specializate în analiza Blockchain.

  Noua echipă de experți va face parte din grupul de produse software premiate de la Cognyte și va juca un rol esențial în soluționarea nevoilor clienților de a rezolva investigațiile legate de utilizarea abuzivă a criptomonedelor.

  Criptomonedele și tehnologia blockchain au revoluționat modul în care se tranzacționează și se stochează banii. Cu toate acestea, criptomonedele au câștigat popularitate și în rândul infractorilor, care au identificat rapid potențialul acestei tehnologii inovatoare de a facilita activități ilegale.

  Particularitățile specifice ale criptomonedelor, precum anonimatul și tranzacțiile fără frontiere, au făcut din acestea un instrument atractiv pentru diverse activități infracționale, inclusiv pentru crima organizată, criminalitatea informatică, terorismul și spălarea de bani.

  Soluția Cognyte combină tehnologia de ultimă oră cu capacități avansate de analiză pentru a ajuta instituțiile de aplicare a legii să accelereze investigațiile privind criptomonedele prin identificarea tranzacțiilor ilicite, descoperirea suspecților și generarea de informații utile.

  „Odată cu formarea echipei noastre de experți dedicați analizei Blockchain în România, căutăm în mod activ talente de top care să ni se alăture în misiunea noastră de a revoluționa investigațiile privind criptomonedele pentru clienții noștri”.

  Răzvan Duica, country manager la Cognyte România

  Echipa de analiză Blockchain a Cognyte din România va lucra în colaborare cu alte echipe globale, valorificând expertiza și cunoștințele comune pentru a face progrese în domeniu. Această nouă extensie consolidează poziția Cognyte ca lider global în domeniul soluțiilor analitice de investigație, implicată în a contribui la transformarea lumii într-un loc mai sigur.

  Mai departe, Cognyte va continua să dezvolte echipa dedicată analizei Blockchain, căutând profesioniști talentați și curioși care să se alăture.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...