More

  MyBenefits lansează asistentul inteligent BenAI bazat pe inteligență artificială

  MyBenefits lansează BenAI, noul asistent inteligent bazat pe un model de inteligență artificială (AI), și devine astfel una dintre primele companii din România care folosește tehnologia Azure OpenAI GPT-4 în colaborare cu Microsoft Azure OpenAI Service. Ben AI clarifică aspecte legislative și procedurale din lumea beneficiilor, scalează suportul oferit angajaților și oferă recomandări pentru optimizarea bugetelor de beneficii.

  “Obiectivul principal al acestui proiect bazat pe inteligență artificială este crearea unei platforme de asistență permanent disponibilă angajaților. Pentru a atinge acest obiectiv, echipele de dezvoltare MyBenefits au creat un set de date interne care au permis antrenarea algoritmului cu informații specifice privind beneficiile oferite de companie. Aceasta a dus la crearea unui model personalizat, capabil să înțeleagă și să răspundă întrebărilor angajaților cu precizie și să ofere recomandări adecvate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui angajat”.

  Andrei Dumitrel, CEO și co-fondator al MyBenefits

  Microsoft, prin intermediul Founders Hub Program for Start-ups, a oferit companiei MyBenefits îndrumare și mentorat, aspecte fundamentale pentru dezvoltarea BenAI. Tehnologiile utilizate în program sunt Azure OpenAI Service cu GPT-4, Azure AKS, Azure Application Gateway, Azure DDOS Protection, și GitHub.

  “Companii precum MyBenefits adaugă valoare prin integrarea soluțiilor proprii cu Microsoft Azure. Integrarea tehnologiei noastre cu o platformă de beneficii facilitează echipelor de HR alocarea de resurse către inițiative centrare pe oameni și sarcini mai creative”.

  Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România și Moldova

  Cu BenAI, managerii pot delega sarcini repetitive și costisitoare de timp către asistentul inteligent. Timpul petrecut pe platformă scade astfel la o medie de 21 minute pe lună. Prin automatizarea răspunsurilor oferite pentru subiecte standard, echipele de HR își pot muta concentrarea către alte priorități strategice.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...