More

  Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Loteriei Române, interviu EXCLUSIV Digitalio: Loteria va lansa propria aplicație mobilă

  Loteria Română a anunțat, pe 5 iulie, că biletele Loto vor putea fi achiziționate și on-line, din aplicația AmParcat. Nu este singura aplicație care va oferi posibilitatea jucătorilor să cumpere on-line bilete Loto, anunță Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română, potrivit căruia compania se află în discuții și cu alte platforme pentru integrarea vânzării produselor Loteriei.

  Într-un interviu exclusiv acordat Digitalio, Ionuț-Valeriu Andrei spune că proiectul extinderii vânzării de bilete Loto online a început anul trecut.

  „Vânzarea de bilete online prin canalele partenerilor noștri a început ca idee de proiect anul trecut. A durat o perioadă de timp până am putut crea cadrul necesar pentru a implementa acest proiect. La începutul acestui an am încheiat parteneriatul cu primii parteneri care s-au arătat interesați de acest proiect, iar în 5 iunie am lansat cu succes, pentru prima oară în istoria Loteriei Române vânzarea de bilete online”.

  Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română

  Românii pot achiziționa din aplicația mobilă AmParcat.ro toate produsele Loteriei Române: biletele la tragerile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc.

  Biletele Loto vor putea fi achiziționate și de pe alte platforme

  Dacă în prezent, românii pot achiziționa bilete Loto on-line din aplicația AmParcat, Ionuț-Valeriu Andrei anunță că vor urma și alte platforme on-line care vor integra vânzarea produselor Loteriei.

  „În prezent mai este încă un partener cu care avem semnat un contract. Ne aflăm în faza de dezvoltare a aplicației. Partenerii noștri de la AmParcat sunt primii care au ieșit pe piață cu aplicația on-line și așteptăm și alte aplicații să vină, să ceară documentația, condițiile comerciale și să implementăm în sistemul de joc online. Ne dorim să atingem o paletă cât mai mare de clienți și, de aceea, vrem să facem parteneriate cu aplicații din diverse domenii, care gestionează un număr foarte mare de utilizatori, astfel încât Loteria Română să poată ajunge cu produsele pe care le are în portofoliu către cât mai mulți cetățeni”.

  Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română

  Loteria Română va lansa propria aplicație mobilă până la sfârșitul anului 2023

  Potrivit lui Ionuț-Valeriu Andrei, Loteria Română nu se va rezuma doar la vânzarea biletelor on-line prin platforme partenere, compania având deja în lucru propria aplicație mobile.

  „Pe lângă proiectul de parteneriat cu partenerii care gestionează aplicații mobile. De anul trecut am început și dezvoltarea in-house a propriei aplicații pentru vânzarea de bilete Loto. Nu avem o resursă umană generoasă din punct de vedere IT, dar putem face această aplicație. Am și vizionat deja versiunea DEMO, mai avem de pus la punct câteva detalii și, în câteva luni de zile, vom putea ieși pe piață și cu aplicația proprie. Conform graficului de implementare, cu siguranță până la finalul anului, Loteria Română va avea și propria aplicație de vânzare a biletelor online”.

  Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română

  Ținta Loteriei: Creștere a vânzărilor cu 5% odată cu accesarea on-line a biletelor Loto

  Prin proiectul de extindere a vânzării de bilete Loto și în mediul on-line, Loteria Română și-a fixat o țintă de creștere a vânzărilor cu 5%, iar directorul companiei spune că se așteaptă ca această țintă să fie depășită.

  „Am făcut o previziune a creșterii încasărilor cu 5%, dar e foarte greu de cuantificat care este potențialul pieței, mai ales că Loteria Română se adresa, până în prezent, unui public din categoria de vârstă 35-40+, iar prin accesarea biletelor on-line ne dorim să scădem media de vârstă a jucătorilor, înspre 18+. De asemenea, ce este fascinant la acest proiect este că românii trebuie să aibă dreptul la Loterie. Loteria este o companie cu tradiție, înființată în 1906 și fiecare român trebuie să-și urmeze visul. Sunt jucători care au probleme de mobilitate, cu dizabilități, cărora le era foarte greu să ajungă la o agenție Loto, sau la un partener să joace un bilet Loto. Acolo unde există o conexiune la internet și un dispozitiv mobil, orice jucător poate să joace la Loto.”

  Ionuț-Valeriu Andrei, Directorul General al Companiei Naționale Loteria Română

  Interviul integral poate fi vizionat mai jos

  Gabriel Zamfir

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...