More

  YouTube testează o ofertă de jocuri online

  YouTube testează intern un produs pentru a juca jocuri online, a raportat vineri Wall Street Journal, citând un e-mail trimis angajaților companiei-mamă Google, transmite Reuters.

  Compania și-a invitat angajații să înceapă testarea noului produs YouTube numit „Playables”, se arată în raport, adăugând că jocurile disponibile pentru testare includ titluri precum Stack Bounce.

  Jocurile pot fi jucate pe YouTube sau prin intermediul dispozitivelor care rulează sistemele mobile Android de la Google și iOS de la Apple.

  Un purtător de cuvânt al YouTube a spus că jocurile au fost de multă vreme un punct de interes, iar compania experimentează noi funcții și nu are „nimic de anunțat în acest moment”.

  Găzduirea de jocuri online pe YouTube face parte din eforturile CEO-ului Neal Mohan de a găsi noi domenii de creștere pe fondul încetinirii cheltuielilor de publicitate, se arată în raportul WSJ.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...