More

  EA Sports devine partenerul exclusiv pentru jocuri video sportive al Conmebol

  Electronics Arts Inc. și CONMEBOL, organizația care guvernează fotbalul din America de Sud, au anunțat reînnoirea unui parteneriat multianual. Prin intermediul acestei colaborări, EA SPORTS va deveni partenerul exclusiv al CONMEBOL în domeniul jocurilor video sportive.

  “Autenticitatea stă la baza EA SPORTS FC, iar parteneriatul reînnoit cu CONMEBOL celebrează fotbalul sud-american la nivel global. Federațiile sunt parteneri esențiali în dezvoltarea unei platforme de fotbal inovatoare care evoluează continuu pentru fanii din întreaga lume, iar CONMEBOL împărtășește viziunea noastră pentru viitorul fotbalului alături de EA SPORTS FC, ceea ce ne bucură.”

  David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC

  EA SPORTS a construit o comunitate globală de peste 150 de milioane de fani ai jocurilor sportive. Potrivit noului parteneriat, fanii vor avea acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, iar cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, experiența va fi extinsă și spre fotbalul feminin și echipele de amatori.  

  “Suntem fericiți că am reînnoit parteneriatul cu EA SPORTS, o companie cu care împărtășim angajamentul de a extinde și dezvolta fotbalul Sud-American. CONMEBOL caută mereu resurse noi, mai bune, care pot îmbunătăți experiențele milioanelor de fani de pe continentul nostru, dar și din întreaga lume, prin intermediul turneelor și al competițiilor. Iar EA SPORTS este un aliat cu adevărat valoros în acest demers.”

  Alejandro Domínguez, Președinte CONMEBOL

  EA SPORTS va sprijini de asemenea fotbalul amator din întreaga regiune, prin intermediul platformei FC FUTURES, care își unește forțele cu programul CONMEBOL Evolución. Prin susținerea CONMEBOL Evolución, EA SPORTS va promova creșterea și dezvoltarea fotbalului la nivel mondial.

  În anul fiscal 2023, EA, cu sediul în Redwood City, California, a înregistrat venituri nete de 7,4 miliarde dolari de dolari.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...