More

  Tremend Software Consulting a deschis un birou în Iași

  Tremend Software Consulting, furnizor de soluții de transformare digitală, a deschis un birou în Iași. Anul trecut, compania și-a dublat numărul de ingineri și a devenit hub tehnologic al Publicis Sapient în Europa Centrală și de Est.

  “Sunt recunoscător întregii echipe Tremend Iași. Faptul că astăzi ne anunțăm oficial prezența în această regiune se datorează în primul rând energiei și entuziasmului lor. Iașiul este un hub tehnologic foarte vibrant, iar alegerea de a deschide un birou aici este desigur o parte a strategiei noastre de dezvoltare, dar și un pas foarte important pentru noi.”

  Marius Hanganu, Senior Vice President & Managing Director și Co-fondator Tremend

  Cu peste 17 ani de experiență în dezvoltarea de soluții software și furnizarea de servicii de consultanță IT, compania are în acest moment 1.100 de angajați in România, Serbia si Bulgaria.

  Echipa din Iași, care numără deja aproape 100 de angajați, este coordonată de Marian Chirnoagă, în calitate de Office Lead și de Alexandra Anisii, în funcția de HR BP Iași.

  Biroul din Iași își propune, pe termen mediu și lung, să devină un centru de excelență al Tremend, sprijinind misiunea companiei de a furniza soluții de top într-o varietate de industrii. Din 2022, Tremend face parte din Grupul Publicis.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...