More

  Browserul Opera integrează blockchain-ul românesc MultiversX

  MultiversX anunță finalizarea integrării Opera în versiunile mobile și desktop. Acest pas important simplifică și accelerează adopția la nivel global, oferind în același timp actualilor utilizatori MultiversX o nouă metodă de interacționare cu ecosistemul, acum în plină expansiune.

  Capacitățile blockchain-ului sunt acum aliniate cu simplitatea de utilizare a browserului, permițând utilizatorilor să exploreze ecosistemul MultiversX, în timp ce se bucură de o experiență la fel de intuitivă precum simpla navigare web.

  “Există un avantaj incontestabil în crearea unei căi clare și ușoare de acces către universul Web3 în cadrul portalului Web2 consacrat, browserul. Acest lucru poate acționa ca un catalizator puternic pentru o adopție și o explorare mai largă a ecosistemului MultiversX, oferind în același timp o experiență fluidă și intuitivă pentru utilizatorii existenți. Suntem încântați să fim în prima linie a acestei schimbări de paradigmă, alături de Opera.”

  Beniamin Mincu, CEO al MultiversX

  Această integrare încorporează toate capabilitățile rețelei, adăugând browserelor Opera o interfață către blockchain-ul MultiversX și produsele Web3 asociate acestuia.

  Integrarea include suport pentru EGLD, moneda nativă MultiversX, precum și pentru toate token-urile de tip ESDT și NFT-urile rețelei, permițând utilizatorilor transferul facil, tranzacționarea și monitorizarea istoricului propriilor tranzacții. Integrarea va oferi utilizatorilor și posibilitatea de a interacționa, în mod direct, simplificat, cu aplicații descentralizate din ecosistem, direct din browser.

  Nu în ultimul rând, crearea facilă de adrese MultiversX adiționale prin intermediul aceleiași fraze secrete extinde opțiunile utilizatorilor privind gestionarea de portofele multiple.

  Utilizatorii MultiversX au la dispoziție o configurație Android dedicată, Opera lucrând deja la alte platforme ce urmează a fi lansate în viitor. Configurația Android include imagini de fundal dedicate, scurtături speciale pentru acces rapid la site-urile cheie din ecosistemul MultiversX și funcții Web3 îmbunătățite, asigurând o experiență de navigare fluidă.

  Utilizatorii noi trebuie să descarce configurația folosind linkul de descărcare dedicat, în timp ce utilizatorii existenți o pot aplica folosind același link, pentru a trece la experiența de navigare MultiversX.

  Sinergia puternică dintre MultiversX și Opera va continua să stimuleze inovația, transmițând un semnal puternic în întreaga lume digitală. Prin această integrare, inovația și tehnologia bazată pe blockchain devin mai accesibile și pot facilita adopția globală a Web3.

  MultiversX este o rețea blockchain scalabilă și descentralizată, construită pentru a rezolva cele două probleme elementare ce stau în calea adopției globale la scară largă: o tranziție de la dial-up la broadband și o schimbare semnificativă de paradigmă UX.

  Opera are sediul central în Oslo, Norvegia, și este listată la Bursa de Valori NASDAQ sub simbolul OPRA.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...