More

  Sam Bankman-Fried va trebui să folosească un telefon fără conexiune la internet, dar va avea voie să se uite la Netflix pe laptop

  Procurorii americani îi permit fondatorului FTX, Sam Bankman-Fried, să folosească un telefon fără „capacități de internet”, ca parte a modificărilor aduse condițiilor sale de eliberare. El va putea să folosi un laptop cu funcționalități limitate și trebuie să se conecteze printr-un VPN care permite accesul la site-uri web în două scopuri: să își pregătească apărarea și să acceze siteuri precum Netflix, Doordash, Uber Eats, Major League Baseball și National Football League.

  Folosirea rețelelor private virtuale (VPN) l-a înfuriat pe judecător, care a amenințat că va revoca cauțiunea lui Bankman-Fried înaintea procesului său din octombrie, în care este acuzat de prăbușirea casei de schimb de criptomonede FTX.

  Într-o scrisoare trimisă vineri judecătorului de district din SUA Lewis Kaplan, văzută de Business Insider, procurorii au subliniat modificările care vor limita accesul lui Bankman-Fried la mesaje text și apeluri vocale, în urma acuzațiilor că ar fi vorbit cu foști angajați pe Signal, o aplicație de mesagerie criptată.

  Lui Fried i se va permite să folosească „un telefon flip sau un alt telefon non-smartphone fără capabilități de internet sau capabilități de internet dezactivate”, au scris procurorii.

  Cu toate acestea, Bankman-Fried nu poate comunica cu „angajații actuali sau foști ai FTX sau Alameda”.

  El poate folosi, de asemenea, un laptop cu funcționalități limitate și trebuie să se conecteze printr-un VPN care permite accesul la site-uri web în două scopuri: să se pregătească pentru apărarea sa și cele pe care procurorii le consideră că nu reprezintă niciun pericol.

  Judecătorul trebuie să fie de acord cu modificările propuse înainte ca acestea să intre în vigoare.

  Bankman-Fried, care a pledat nevinovat, a fost eliberat pe baza unei obligațiuni de 250 de milioane de dolari sponsorizate de doi bărbați care par să aibă legături cu Universitatea Stanford, unde lucrează părinții lui Bankman-Fried. El este închis în casa părinților săi cu un dispozitiv de monitorizare în jurul gleznei.

  Părinții săi trebuie, de asemenea, să furnizeze declarații sub jurământ care să enumere numerele de serie și adresele MAC pentru iPhone-urile, laptopurile Apple și un iMac desktop partajat.

  De asemenea, li se va cere să instaleze pe dispozitivele lor un software de securitate care va realiza periodic videoclipuri și selfie-uri cu aceștia.

  Reprezentanții Bankman-Fried au refuzat să comenteze.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...