More

  Investițiile Growceanu au crescut anul trecut de peste 2,5 ori

  Growceanu, platforma de business angels, anunță o creștere de peste 150% a investițiilor derulate în 2022, față de anul precedent. Numărul de membri al platformei a ajuns în prezent la 144, în creștere cu peste 300% comparativ cu 2021.

  Growceanu se adresează în special investitorilor ce dispun de un buget de investiții de 40.000-250.000 de euro, pe parcursul a 2-3 ani și care vor să-și construiască un portofoliu de minim 8-10 start-up-uri.

  „Căutăm viitori colegi investitori care sunt antreprenori sau manageri corporate de succes, care doresc să-și diversifice portofoliul de investiții către această clasă de active extrem de dinamică (early stage startups) și care pot oferi, pe lângă susținere financiară, experiența lor de business, network-ul și timpul personal pentru a sprijini viitori moonicorni”.

  Ciprian Man, Co-Fondator Growceanu

  Pentru 2023, Growceanu își propune dezvoltarea platformei de business angels în baza modelului de business actual, dar și extinderea prezenței pe noi piețe din Europa Centrală și de Est.

  Astfel, ținta pentru finalul anului este dublarea investițiilor derulate, în raport cu anul precedent.

  În contextul planurilor Agenției pentru Dezvoltare Regională dar și ale sectorului guvernamental, membrii fondatori Growceanu estimează că de anul acesta vor apărea tot mai multe oportunități, adesea diferite de cele de până acum, o perioadă a inovației și colaborării.

  Growceanu este o platformă de investiții fondată în 2018.

  Prin intermediul Growceanu au fost facilitate investiții în companiile Bright Spaces, Rayscape, EmailTree AI, Kinderpedia, Sitter, Milluu, Oncochain, Metabeta, Telios, Upgrade Academy, Sypher, Streams Live, Ulpia, The Data Analysis Bureau, Artivive, Codewell, Medinav, Licenseware, Aqurate.

  Platforma Growceanu vizează în special start-up-uri din domeniile PropTech, EdTech, SmartCity, Enterprise, Marketplaces, FinTech și MedTech, bazate pe abordări din zonele Artificial Intelligence, SaaS, Data Science, Digital Mapping, IoT.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...