More

  Parteneriat între SeedBlink și Goldring pentru start-upurile de tehnologie

  SeedBlink, platforma de co-investiții în start-upuri și brokerul de listări la BVB Goldring au încheiat un parteneriat prin care start-upurile tech vor avea acces la comunitatea de investitori pe piața de capital.

  Scopul parteneriatului este dezvoltarea serviciilor de investiții financiare din România, diversificarea ofertelor de investiții și facilitarea accesului companiilor la capital.

  Parteneriatul își propune ca start-upurile tech promițătoare și cu ambiții de expansiune inter-națională, care ridică runde de finanțare prin intermediul SeedBlink, să primească un plus de vizibilitate în cadrul comunității de investitori Goldring.

  “Am remarcat în ultimii ani o creștere semnificativă a interesului companiilor mici și mijlocii pentru finanțare prin piața de capital. Avem deja un parteneriat cu BVB, iar prin colaborarea dintre Goldring și SeedBlink ne dorim să contribuim în continuare la dezvoltarea infrastructurii pentru inovatori. Parteneriatul îl considerăm benefic atât pentru antreprenorii cu nevoie de finanțare, cât și pentru investitori, care vor avea astfel acces la oferte publice sau plasamente private”.

  Andrei Dudoiu, co-fondator și managing partner al SeedBlink

  Astfel, parteneriatul va da acces companiilor la un număr mai mare de potențial susținători și va înlesni accesul investorilor către o nouă clasă de active pentru construirea unui portofoliu diversificat.

  Ambele companii sunt autorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară din România, SeedBlink ca societate de servicii de finanțare participativă, iar Goldring ca socie-tate de servicii de investiții financiare.

  “Goldring susține investitorii și companiile din România, iar deschiderea către diferite rute de finanțare este un semn al maturizării ecosistemului. Considerăm că SeedBlink este un sprijin major pentru creșterea sectorului IT/Tech românesc. Acest parteneriat este aliniat inițiativelor noastre precum Finants.ro în cadrul căreia facem matching-ul între solicitările clientului și ofertele de finanțare”.

  Virgil Zahan, directorul general al Goldring

  Parteneriatul dintre SeedBlink și Goldring marchează încă un pas important către moderni-zarea și dezvoltarea pieței de capital din Romania, prin eficientizarea accesului companiilor la multiple surse de finanțare și prin creșterea bazei de investitori din piața de capital.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...