More

  Acceleratorul InnovX-BCR deschide înscrierile pentru grupa Startups, dedicată antreprenorilor din tehnologie cu afaceri de peste 50.000 de euro

  InnovX-BCR, programul care a accelerat până în prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide înscrierile pentru grupa Startups din acest an. Sesiunea de înscrieri pentru start-up-uri cu cifra de afaceri de peste 50.000 de euro este deschisă până pe 20 februarie pe bcr.ro/accelerator sau innovx.eu. Este a cincea ediție a programului dedicat pentru start-up-uri,

  În programul de accelerare pentru grupa Startups se pot înscrie companii din tehnologie care au avut în ultimul an o cifră de afaceri sau finanțare atrasă între 50.000 și 500.000 de euro. Programul este deschis atât start-up-urilor din România, cât și celor regionale sau globale.

  În Europa Centrală și de Est avem ecosistemul de afaceri din tehnologie cu cea mai rapidă creștere în ultimi ani. Prin InnovX-BCR au fost accelerate până în prezent 152 de business-uri, cu sprijin de la 120 de mentori implicați în program. Ne bucurăm să susținem mai departe dezvoltarea acestui ecosistem și continuăm și în 2023 demersul nostru de a oferi antreprenorilor resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a-și duce afacerile la un nou nivel.” a declarat Ana-Maria Crețu, Coordonator Programe Start-ups  BCR.

  În urma înscrierilor, până la 20 de start-up-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de accelerare. Participanții vor beneficia de mentorat în cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR, masterclass-uri cu fondatori și CEO locali și globali, acces la investitori locali și internaționali și oportunități de networking. De asemenea, absolvenții grupei vor avea ocazia să își prezinte afacerea în fața investitorilor, în cadrul evenimentului Demo Day de la finalul programului.

  “Prin InnovX-BCR, conectăm afacerile din tehnologie ce au viziune internațională cu clienții, partenerii și mentorii de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul. Oferim astfel sprijin real antreprenorilor care vor să crească în mod sustenabil, pornind de la baze solide, și îi ajutăm să își transforme ideile în afaceri de succes la nivel regional sau global.“ a adăugat Diana Dumitrescu, CEO InnovX-BCR. 

  Acceleratorul InnovX-BCR este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind, Mindspace și MIT CEE Forum. BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile și costurile logistice.  Mai multe detalii despre Acceleratorul InnovX-BCR: www.bcr.ro/accelerator și www.innovx.eu.

  *  *

  Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

  BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 18 centre de afaceri și 16 birouri mobile dedicate companiilor și 321 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – 1.700 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

  Aaron Nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...