More

  CCIFER oferă cursuri de educație digitală pentru 400 de angajați din 100 de IMM-uri

  Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) oferă cursuri gratuite de educație digitală unui număr de 400 de angajați din 100 de IMM-uri românești.

  Cursurile vor fi desfășurate prin DigitON, un program cu fonduri europene deschis între 18 octombrie 2022 și 31 decembrie 2023. IMM-urile interesate se pot înscrie până în 20 februarie.

  La acest program vor putea participa 100 IMM-uri din sectoare economice cu potențial competitiv (precum, turism, fabricație de produse manufacturiere, industrie alimentară sau comerț).

  ”În urma cursurilor, a sesiunilor de consultanță și mentorat, până la sfârșitul anului 2023, 400 de angajați cheie din vor dobândi cunoștințe de bază care contribuie la performanța afacerilor prin eficientizarea și digitalizarea proceselor de lucru și reducerea costurilor, eliminând cheltuielile inutile din procesul de lucru tradițional”.

  CCIFER

  Fiecare dintre cele 100 de IMM-uri eligibile pentru program pot înscrie între 4 și 10 angajați, care vor  beneficia de un program complex de formare, care combină teoria cu practica.

  Aceștia vor învăța, utilizând tehnologia, să realizeze proiecte de digitalizare, să îmbunătățească și să eficientizeze procesele de lucru și să dezvolte o cultură organizațională bazată pe colaborare hibridă, pe optimizare și ameliorare a relației interne și externe.

  Se pot înscrie în program doar IMM-uri care sunt înregistrate și își desfășoară activitățile în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

  Proiectul DigitON este cofinanțat din Fondul Social European. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 4,2 milioane de lei, dintre care 3,5 milioane de sunt fonduri nerambursabile, iar 0,6 milioane de lei provine din bugetul național.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...