More

  Tehnologia blockchain ar trebui adoptată la o scară mai mare în 2023 – WEF

  Brynly Llyr, șefa Blockchain și Active Digitale al Forumului Economic Mondial, a declarat, într-un interviu cu Forkast.News, la Davos, că în 2023 ar trebui ca tehnologia blockchain să fie adoptată la scară mai mare la nivel global.

  ”Este vorba despre ce poate activa blockchain-ul, ce este posibil și văd mult entuziasm din acest punct de vedere. Acest lucru ne duce înapoi la munca pe care o desfășurăm în legătură cu impactul criptomonedelor. Așa că lucrăm cu antreprenori din întreaga lume și acum ne concentrăm pe SUA, dar vom extinde această colaborare”.

  World Economic Forum Head of Blockchain and Digital Assets Brynly Llyr

  Ea a adăugat că există încă mulți dezvoltatori care continuă să fie implicați în dezvoltarea tehnologiei blockchain. În plus, ea și-a exprimta convingerea că acești dezvoltatori vor reuși să atragă în continuare fondurile necesare proiectelor lor.

  La sfârșitul anului trecut, Vlad Mercori, CEO al StakeBorg, declara că în România există aproximativ 500.000 de investitori în criptomonede, de patru ori mai mulți decât cei care investesc la Bursa de Valori București (BVB).

  „Toți acești oameni așteaptă soluții și reglementare. O legislație bine făcută poate transforma România într-un hub regional web3.0”.

  Vlad Mercori, CEO al StakeBorg

  El a adăugat că România are programatori și ingineri blockchain recunoscuți la nivel internațional, iar aceștia trebuie susținuți pentru a construi în România, inclusiv prin asigurarea unui cadru legislativ care să ofere predictibilitate și să susțină inovația.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...