More

  CaptainBook.io a obținut o finanțare de 250.000 de euro pe SeedBlink și își propune să se extindă în România, Grecia, Polonia, Spania și Italia

  CaptainBook.io, o platformă online grecească care conectează furnizorii de activități și experiențe de călătorie cu revânzători precum hoteluri, Airbnb și agenții de turism, a obținut o finanțare de 250.000 de euro pe SeedBlink și își propune să se extindă în România, Grecia, Polonia, Spania și Italia

  Fondatorii vor utiliza fondurile pentru dezvoltarea produsului și pentru a accelera extinderea CaptainBook.io în Europa de Est, în special în România și Polonia, dar și în Spania și Italia.

  “De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei afaceri de experiențe de călătorie să se dezvolte prin intermediul tehnologiei pentru a le ajuta să fie mai independente de marile agenții de turism online. Datorită acestei investiții, ne vom putea concentra pe afacerile mici și medii, investind fondurile în îmbunătățirea produsului și în extinderea serviciilor noastre în restul Greciei, în România, Polonia, Italia și Spania”.

  Jerome Bajou, CEO și cofondator al CaptainBook.io

  Compania a fost fondată în 2021 de Jerome Bajou și Luca Lattanzio și a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experiențe în cinci țări. Portofoliul de clienți și parteneri ai Captainbook include GetYourGuide, Project Expedition, Viator și Civitatis.

  Jerome Bajou, CEO și cofondator, este inginer IT și a lucrat pentru o bancă de top din Londra înainte de a organiza excursii de navigație pe insula Naxos. Și-a înființat prima companie la vârsta de 20 de ani și a realizat patru exituri de succes în ultimii 15 ani.

  “Motorul nostru de rezervări îi ajută pe clienți să își transforme site-ul într-un magazin online, prin procesarea plăților cu ajutorul unei tehnologii fără cod. Unii dintre operatori și-au extins afacerea prin CaptainBook.io folosind mai multe dintre funcțiile noastre avansate – automatizarea plăților, a comunicării și a gestionării echipei – economisind timp. Sunt foarte încântat că prin această rundă de finanțare putem să ne punem în aplicare viziunea și să adoptăm o nouă abordare pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își digitalizeze oferta”,

  Luca Lattanzio, COO și cofondator al CaptainBook.io

  Luca Lattanzio, COO și cofondator, are peste șase ani de experiență în vânzări de software de automatizări industriale. Din 2016 lucrează într-o agenție de turism de familie, unde a generat vânzări de peste 3,5 milioane de euro din cazare și experiențe.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...