More

  Twitter scoate la vânzare birouri, telefoane și automate de cafea

  Twitter a început să vândă mobilier din birourile sale din San Francisco sau aparatură electrocasnică, inclusiv espresoare sau telefoane.

  Un șezlong din piele cu aspect confortabil este scos la licitație pentru aproximativ 1.450 de dolari, în timp ce un espresor semi-automat poate fi cumpărat pentru 4.700 de dolari. De asemenea, un panou de neon cu sigla se vinde pentru aproximativ 23.000 de dolari, potrivit Washington Post.

  Aproximativ 631 de loturi de „active de birouri corporative” sunt scoase la vânzare în cadrul unei licitații organizate de firma Heritage Global Partners.

  Twitter și Elon Musk nu au comentat public această vânzare, dar compania a redus costurile și numărul de personal în timp ce se confruntă cu dificultăți financiare.

  În decembrie anul trecut, Musk a menționat că poziția financiară precară a companiei este un factor al reducerilor de locuri de muncă.

  „Twitter nu este încă în siguranță, doar că nu se apropie rapid de faliment”.

  Elon Musk

  Unele rapoarte din presă au indicat că Twitter a încetat să plătească chiria la câteva dintre birourile sale din SUA și din alte țări. Compania, care și-a concediat majoritatea personalului de comunicații, nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

  De când Musk a achiziționat platforma, el a redus la jumătate numărul de angajați de la nivelul de 7.500 de salriați.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...