More

  Softbinator îl numește pe Vlad Deliu în funcția de director financiar al grupului

  Furnizorul de servicii de dezvoltare a produselor software Softbinator Technologies anunță consolidarea echipei de conducere, prin numirea lui Vlad Deliu în funcția de director financiar (CFO) la nivelul grupului.

  „Anul acesta, consolidarea grupului este una dintre prioritățile noastre, pe lângă continuarea dezvoltării acestuia, atât organic, cât și prin tranzacții de M&A. Astfel, cooptarea lui Vlad va întări echipa de conducere, iar experiența, profesionalismul și cunoștințele sale vaste în domeniul investițiilor, dar și în ceea ce privește strategia financiară și scalarea unei afaceri, vor avea o contribuție majoră la dezvoltarea grupului”.

  Daniel Ilinca, fondator și CEO al Softbinator Technologies 

  Vlad Deliu are o experiență de aproximativ 20 de ani în domeniile financiare și de investiții. În perioada 2007-2021, el a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul NN Asigurări de Viață, inclusiv pe cea de Chief Investment Officer.

  Începând cu anul 2022, Deliu este membru independent neexecutiv al Consiliului de Administrație al Aquila.

  „Sunt convins că împreună vom reuși să ducem grupul Softbinator la un nivel superior, în strânsă corelare cu așteptările investitorilor”

  Vlad Deliu, CFO al Softbinator Technologies

  În calitate de CFO al Softbinator Technologies, Vlad Deliu va fi responsabil de coordonarea activității departamentului financiar și implementarea strategiei financiare a grupului. De asemenea, împreună cu echipa de conducere, el va contribui la realizarea strategiei de creștere și expansiune globală a Softbinator Technologies și va fi implicat în activitățile privind atragerea de capital și viitoarele tranzacții de M&A.

  Softbinator Technologies este listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București din data de 17 decembrie 2021 și are o capitalizare de aproximativ 69 milioane de lei.

  Carol Dan

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...