More

  S-a lansat website-ul care listează salariile pe care le oferă companiile Tech

  Experții IT au acum o referință clară cu privire la salariile practicate în industrie, după lansarea unui website care compilează datele din secțiunile de Cariere de pe site-urile unora dintre cele mai importante companii Tech.

  Comprehensive.io, care tocmai a fost lansat joi, listează intervalele de salariu pentru locurile de muncă de la 700 de firme de top și start-up-uri din domeniul tehnologic. Software-ul din spatele platformei vizitează zilnic site-urile de carieră ale acestor angajatori pentru a actualiza zilnic cifrele salariale, pe măsură ce sunt adăugate noi posturi de muncă.

  Realizarea bazei de date a devenit posibilă odată cu intrarea în vigoare a unei legi privind transparența salarială din state precum New York, California și Washington, care găzduiesc mari centre tehnologice. Momentan, datele sunt disponibile doar pentru aceste state din SUA.

  Site-ul a fost construit de start-up-ul de software Comprehensive, al cărui co-fondator Roger Lee a lansat site-ul layoffs.fyi în 2020, pentru a urmări concedierile din tehnologie din perioada pandemiei.

  Deocamdată nu se știe dacă platforma va putea colecta date despre salariile companiilor din Europa.

  redactia digitalio

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...