More

  S-a lansat website-ul care listează salariile pe care le oferă companiile Tech

  Experții IT au acum o referință clară cu privire la salariile practicate în industrie, după lansarea unui website care compilează datele din secțiunile de Cariere de pe site-urile unora dintre cele mai importante companii Tech.

  Comprehensive.io, care tocmai a fost lansat joi, listează intervalele de salariu pentru locurile de muncă de la 700 de firme de top și start-up-uri din domeniul tehnologic. Software-ul din spatele platformei vizitează zilnic site-urile de carieră ale acestor angajatori pentru a actualiza zilnic cifrele salariale, pe măsură ce sunt adăugate noi posturi de muncă.

  Realizarea bazei de date a devenit posibilă odată cu intrarea în vigoare a unei legi privind transparența salarială din state precum New York, California și Washington, care găzduiesc mari centre tehnologice. Momentan, datele sunt disponibile doar pentru aceste state din SUA.

  Site-ul a fost construit de start-up-ul de software Comprehensive, al cărui co-fondator Roger Lee a lansat site-ul layoffs.fyi în 2020, pentru a urmări concedierile din tehnologie din perioada pandemiei.

  Deocamdată nu se știe dacă platforma va putea colecta date despre salariile companiilor din Europa.

  redactia digitalio

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...