More

  Andrei Niculae – numit vicepreşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României

  Andrei Niculae a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată vineri în Monitorul Oficial.

  Tot printr-o decizie a premierului, Geea-Rossana Balazsy-Titieni, consilier în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, pentru o perioadă de şase luni. Decizia a fost publicată tot vineri în Monitorul Oficial.

  ”Decizia mă onorează și mă motivează. Lucrez la ADR de peste 1 an de zile, am “skin in the game” și îmi voi folosi toată energia pentru accelerarea drumului către viitor. Cum am spus-o de fiecare dată, transformarea digitală trebuie să devină Planul de Țară al României. Digitalizarea reprezintă o oportunitate națională unică pentru dezvoltare și progres.”, a spus Andrei Niculae.

  Niculae este vicepreședintele Tineretului Național Liberal.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  - Visit our partner website- CLUJ IT

  You might also like...