More

  Andrei Niculae – numit vicepreşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României

  Andrei Niculae a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii pentru Digitalizarea României, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată vineri în Monitorul Oficial.

  Tot printr-o decizie a premierului, Geea-Rossana Balazsy-Titieni, consilier în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, pentru o perioadă de şase luni. Decizia a fost publicată tot vineri în Monitorul Oficial.

  ”Decizia mă onorează și mă motivează. Lucrez la ADR de peste 1 an de zile, am “skin in the game” și îmi voi folosi toată energia pentru accelerarea drumului către viitor. Cum am spus-o de fiecare dată, transformarea digitală trebuie să devină Planul de Țară al României. Digitalizarea reprezintă o oportunitate națională unică pentru dezvoltare și progres.”, a spus Andrei Niculae.

  Niculae este vicepreședintele Tineretului Național Liberal.

  andrei.nistor

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  S-ar putea să-ți placă și...