More

  Instagram introduce actualizări de text odată cu lansarea Notes

  Instagram lansează mai multe modificări semnificative, printre care se numără mult-așteptata actualizare numită Notes, o funcție pe care Meta a luat-o în considerare pentru a face din aceasta concurent de temut al Twitter, potrivit unui raport de presă, relatează TechCrunch.

  Cu Notes, utilizatorii își pot actualiza prietenii folosind doar texte și emoticoane, adăugând un format diferit pentru actualizările sociale, dincolo de imaginile și videoclipurile pentru care Instagram este cel mai bine cunoscut. Alte caracteristici noi sunt, de asemenea, implementate în Stories și vor introduce noi modalități de partajare cu grupurile Instagram.

  O altă modificare este update-ul funcției deja existente, “Add Yours” (n.r. Adaugă-l pe al tău), lansată anul trecut, care îi încurajează pe useri să participe la un trend prin împărtășirea propriei variante. Acum, Instagram testează o actualizare prin care utilizatorii vor putea să invite în mod selectiv prietenii să participe, atingând “pass it on” (n.r. dă mai departe). Această funcție este menită să combată una dintre cele mai mari amenințări ce vin din partea TikTok, în care utilizatorii reproduc tendințele, fie că este vorba de dansuri, scenete sau efecte AI cu fundal sonor, prin postarea propriei lor interpretări.

  Dintre toate funcțiile noi anunțate, Instagram Notes este probabil cea mai interesantă, deoarece adaugă o modalitate de a comunica cu alte persoane folosind un simplu text. Deși acest lucru amintește în mod evident de o platforma Twitter, implementarea actuală are o interfață de utilizator mult diferită. Pe Instagram, utilizatorii pot lăsa notițe apăsând în partea de sus a căsuței de primire, apoi selectând persoanele pe care le urmăresc (prieteni, “prieteni apropiați” sau membri ai familiei.

  Partajarea socială pe Instagram, cât și pe Facebook, este încurajată și recunoscută de Meta drept mod principal prin care utilizatorii pot fi mai apropiați.

  “Conectarea cu ceilalți este motivul pentru care oamenii folosesc Instagram”

  Postare oficială pe blogul Meta

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...