More

  Twitter va crește până la 4000 limita de caractere

  Elon Musk, CEO-ul Tesla și al Spacex care a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari la sfârșitul lunii octombrie, a declarat că platforma de socializare plănuiește să ridice limita pentru tweet-uri la 4000 de caractere, o creștere semnificativă față de limita actuală de 280 de caractere.

  Șeful Twitter a răspuns afirmativ la o întrebare adresată de un user, cu privire la numărul de caractere de pe aplicație, dar a refuzat să ofere informații suplimentare, cum ar fi data la care va avea loc această schimbare. De asemenea, nu este clar dacă tweet-urile mai lungi vor fi disponibile doar pentru abonații de Twitter Blue, nivelul premium al Twitter, conform Digital Trends.

  O astfel de schimbare radicală a formatului Twitter ar duce la reducerea numărului de discuții sau thread-uri (n.r. fir de discuție). În prezent, datorită limitei actuale de 280 de caractere, utilizatorii împart mesajele kilometrice în mesaje mai scurte. Mai mult decât atât, schimbarea ar însemna mai puține imagini ale blocurilor de text pe care unii utilizatori le postează atunci când preferă să își expună gândurile sau declarațiile pe o singură pagină, în loc să le fragmenteze într-un singur thread.

  Afirmația lui Elon Musk poate să îi pună pe gânduri pe useri. De exemplu, există o șansă reală ca miliardul să fi citit “400” de caractere, în loc de “4000”, sau chiar să fi glumit, în stilul său, când a răspuns pozitiv.

  Cu toate acestea, dacă numărul de caractere va crește într-adevăr la 4000, acest lucru ar arăta absurd și ar însemnă că userii vor fi obligați să deruleze minute bune pentru a parcurge feed-ul. Cel mai probabil, se va introduce un buton pe tweet care va permite userilor să extindă postarea sau să o deschidă pe o pagină nouă.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...