More

  Whatsapp lansează o funcție care permite utilizatorilor să își trimită singuri mesaje

  WhatsApp a început să implementeze o funcție care permite userilor să transmită mesaje către conturile proprii. Trimiterea de mesaje către propriul cont poate fi o modalitate de a păstra o informație ușor accesibilă, chiar lângă celelalte conversații WhatsApp. Denumită “Message Yourself” (n.r. Trimite-ți mesaj), funcția le permite utilizatorilor să își trimită note, memento-uri și liste de cumpărături pe WhatsApp, relatează TechCrunch.

  Luni, aplicația deținută de Meta a anunțat lansarea noii funcții de mesagerie, care va ajunge la toți utilizatorii săi de Android și iPhone în următoarele săptămâni. Inițial, aceasta a fost testată sub formă beta, a raportat WABetaInfo, care urmărește WhatsApp beta, la sfârșitul lunii octombrie.

  Practic, utilizatorii își vor vedea contactul lor în partea de sus a listei de contacte de pe WhatsApp atunci când vor crea un nou chat. Deși funcția nativă de a trimite și primi mesaje pe același telefon este o noutate pe WhatsApp, unii utilizatori folosesc deja de ceva timp o soluție alternativă; funcția “click to chat” (n.r. apasă pentru a începe conversația) a aplicației. Cu toate acestea, noua opțiune elimină pașii suplimentari de care utilizatorii aveau nevoie pentru a vorbi singuri, folosind URL-ul wa.me.

  WhatsApp nu este singura aplicație care introduce funcții de acest gen. În mod similar, platforma comunitară Slack are un spațiu special, intitulat “Jot Something Down” (n.r. Scrie ceva) pentru a le permite utilizatorilor să-și trimită notițe.

  Telegram oferă, de asemenea, o funcție similară numită Saved Messages (n.r. Mesaje salvate), care le permite utilizatorilor să marcheze orice mesaj important, precum și să își salveze notițele și memento-urile care pot fi accesate în viitor. Mesajele odată salvate pot fi accesate din partea de sus a ecranului de chat. Cu toate acestea, utilizatorii Telegram trebuie inițial să acceseze funcția prin atingerea meniului hamburger pe Android sau prin meniul de setări pe iOS.

  Răzvan Tănase

  Stay in the Loop

  Get the daily email from CryptoNews that makes reading the news actually enjoyable. Join our mailing list to stay in the loop to stay informed, for free.

  Latest stories

  - Advertisement - spot_img

  You might also like...