More

  iCloud trimite fotografiile personale ale utilizatorilor către computerele unor necunoscuți

  Aplicația recent anunțată de Microsoft, iCloud pentru Windows, care este menită să conecteze iCloud la Fotografii de pe PC, prezintă deja o eroare care trimite fotografiile către utilizatori nepotriviți.

  Mai mulți utilizatori au raportat pe forumurile MacRumors cazuri în care au primit imaginile altcuiva atunci când au încercat să își încarce datele iCloud pe un dispozitiv Windows și, în mod similar, propriile imagini au fost trimise în altă parte. Unii utilizatori au detaliat, de asemenea, că au primit videoclipuri corupte care au redat doar ecrane negre cu linii de scanare. Utilizatorii au început să împărtășească problemele lor cu aplicația pe 17 noiembrie, după ce Microsoft a dezvăluit funcția cu o săptămână înainte, conform Digital Trends.

  Un utilizator de pe forum a detaliat faptul că a reușit să testeze defecțiunea pe trei PC-uri diferite, două cu Windows 11 Pro și unul cu Windows 10 Pro, și toate au avut același rezultat.

  Alți useri ai forumului au comentat, de asemenea, experiențele lor de utilizare a aplicației și faptul că au primit care nu le aparțineau, inclusiv fotografii ale copiilor și alte elemente aleatorii. Mulți utilizatori au discutat și despre ramificațiile de securitate din partea Apple.

  Aplicația iCloud pentru Windows are ca scop principal permiterea utilizatorilor să integreze tot conținutul lor din mai multe surse diferite, inclusiv telefoane, camere foto și diverse opțiuni de stocare în cloud, cum ar fi iCloud Photos (n.r. Fotografii) și OneDrive. Cu toate acestea, se pare că există erori majore în sistemul de operare al aplicației de la Microsoft.

  Răzvan Tănase

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  spot_img

  Abonează-te la cele mai recente știri din IT, Digitalizare, Tehnologii & Crypto

  Te-ar putea interesa și...